Szűrés

A(z) munkaállomás kulcsszót tartalmazó cikkek

Így lehet ösztönző egy otthoni munkaállomás

2020. december 13. -

Idén életterünket az otthonunkra kellett korlátoznunk: ugyanabban a lakásban kellett megoldanunk a testmozgást, a kikapcsolódást, a gyereknevelést és természetesen a munkát is. Utóbbi esetében így elmaradt az elindulás és a hazaérkezés érzése, ami a munkaidőnk határait teljesen elmosta. Az LG szakértői most öt hasznos tippet gyűjtöttek össze, melyek a segítségünkre lehetnek abban, hogy mentálisan és fizikailag is elkülönítsük otthoni irodánkat, és igazi inspiráló munkakörnyezetet alakítsunk ki otthon.

Tovább

Nagy teljesítményű Fujitsu munkaállomás

2020. november 6. -

Új csúcsmodellel gazdagodott a Fujitsu mobil munkaállomásainak kínálata. A nagy teljesítményű, ultrabiztonságos FUJITSU CELSIUS H7510 15,6” méretű házban kínál stresszmentes teljesítményt utazás közben. Ideális munkaállomás üzleti felhasználók, mérnökök, építészek, kreatív szakemberek és digitális tartalomkészítők számára. 

Kulcsszavak: Fujitsu, munkaállomás
Tovább

A Dell új munkaállomását a legnagyobb igényű munkákra tervezték

2020. október 2. -

Néhányan már visszatértek, vagy az elkövetkező hónapokban készülnek visszatérni az irodába, és számos szervezet alakítja át az irodák elrendezését. A cél szinte minden esetben megtalálni a dolgozók biztonsága és a munkahatékonyság közötti egyensúlyt. Hamarosan a legtöbb helyen az Open Office lesz az alapvetés, ahol kisebb eszközökre lesz szükség a tér legjobb kihasználásához. Azok számára is fontos, hogy minél kisebb helyet foglaljon a munkaeszköze, akik továbbra is otthonról dolgoznak majd. Mindezek fényében a Dell nemrég bemutatott egy ultrakisméretű (ultra-small form factor [USFF]) eszközt, a Dell Precision 3240 Compact munkaállomást. 

Tovább

Így tarthatjuk tisztán a munkaállomásunkat

2020. június 19. -

Az otthon gondosan berendezett dolgozósarkot nem csak a kényelem miatt lesz nehéz hátrahagynunk most, hogy lassan, de biztosan visszatérhetünk az irodákba. Házi munkaállomásunk előtt ülve eddig csak saját elvárásainknak kellett megfelelnünk, régi-új irodai környezetünkben azonban – biztonságunk érdekében – másokkal közösen kell fenntartanunk a rendezettséget és tisztaságot. Az LG Magyarország most összegyűjtötte, mire érdemes odafigyelnünk, ha tiszta irodai környezetben szeretnénk dolgozni.

Tovább