Szűrés

A(z) mobilkommunikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Ingyen adat és beszélgetés apák napjára a Telenortól

2021. június 14. -

A törvényileg biztosított öt napon felül, további négy hét fizetett szabadságot biztosít a Telenor július 1-től azoknak a munkavállalóknak, akiknek partnere gyermekvállalás miatt szülési szabadságra megy. A bejelentés a vállalat azon családbarát intézkedéseinek következő állomása, amelyek a dolgozók jól-létét, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartását célozzák. A Telenor az ügyfeleknek apák napja alkalmából ingyen beszélgetést, a magyar-francia EB-meccs idejére pedig korlátlan adatforgalmat kínál. – Videó üzenet a Telenor vezérigazgatójától.

Tovább

Egy hazai tarifacsomag-összehasonlító applikáció helyezheti új alapokra a szolgáltatásértékesítést

2021. június 11. -

Majdnem minden ötödik magyar elégedetlen a jelenlegi mobiltarifa-csomagjával, a váltás mégsem magától értetődő, derült ki egy friss reprezentatív kutatásból. A válaszadók szerint ennek elsősorban a díjcsomagok átláthatatlansága az oka (35 százalék), de az ügyintézés nehézkessége is a hátráltató tényezők között szerepel (22 százalék). Ennek eredményeként sok esetben az ügyfelek éves szinten akár több tízezer forinttal többet fizetnek, mint amennyit valójában fizetniük kéne. Egy új, BillKiller névre hallgató applikáció lehet a megoldás erre a problémára.

Tovább

Fiataloknak, fiatalokkal jön a Telekom új ajánlata

2021. június 3. -

Ahány ház, annyi szokás és ahány előfizető, legalább annyi igény – ezt felismerve a Magyar Telekom kifejezetten a fiatalokra szabva állította össze legújabb ajánlatát. De honnan tudja egy vállalat, hogy mire van szüksége a huszonéveseknek? A legbiztosabb forrásból: megkérdezte őket, és a kezükbe adta a döntés lehetőségét.

Tovább

Új okosmegoldással jelentkezett a Vodafone

2021. április 30. -

Újabb Narrowband-IoT megoldás érhető el a Vodafone Magyarország kínálatában: a NaBi Track fejlesztőivel létrehozott Okos eszközmonitoring külső áramforrás nélkül teszi lehetővé a vállalatok számára eszközeik monitorozását, ezáltal támogatva a hatékonyságot és az adatalapú döntéshozatalt. A Vodafone és a NaBi Track fejlesztőjének közös okosmegoldása nemrég egy komoly elismeréssel is gazdagodott: az egyik legfontosabb dizájn tematikájú versenyen, a Red-Doton ’Smart Product’ kategóriában díjazták.

Tovább