Szűrés

A(z) WIWE kulcsszót tartalmazó cikkek

Legyen 2018 a szívbetegségek megelőzésének éve!

2018. január 20. -

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója idén is számos kampánnyal, programmal és termékfejlesztéssel tervezi elősegíteni a szív – és érrendszeri betegségek megelőzését, a problémákról való tudatosság növelését lakossági szinten.

Tovább

Rajzpályázat és akció a „Szíves Karácsony” jegyében

2017. december 14. -
A WIWE Mobil EKG szívdiagnosztikai eszköz mind hazánkban, mind külhonban egyre szélesebb körben ajánl megoldást az egészségmegőrzésre és megelőzésre lakossági, orvosi, sportolói szinten, most pedig – Karácsony előtt – mindehhez árkedvezményt is adnak: aki szeretteinek olyan eszközt akar ajándékozni amely figyelmeztet a szív működésének rendellenességeire, az december 15. és 18. között – az „aranyhétvégén” - 69.990 forintért veheti meg a WIWE-ot a webshopban és viszonteladóknál.
Kulcsszavak: kütyü, WIWE
Tovább

A Sanatmetal Kft. országos gyermekrajz-pályázatot hirdet

2017. december 1. -

„Még sokáig együtt!” címmel országos rajzpályázatot hirdet alsó tagozatosok számára az egri Sanatmetal Kft., a WIWE mobil EKG gyártója. 

Tovább

A WIWE 50 készüléket ajánlott fel sportegyesületeknek

2017. október 18. -

Az egri Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai divíziója több hetes promóciós kampánnyal csatlakozik a világméretű Stroke Világnapja rendezvénysorozathoz, melynek során többek között ingyenes készülékeket ajánl fel sportegyesületeknek. A téma aktualitását a közelmúlt tragikus hírei erősítik, melyek kiváló sportolók haláláról számolnak be, holott rendszeres EKG szűréssel 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne!

Tovább