Szűrés

A(z) PlayStation kulcsszót tartalmazó cikkek

PlayStation meglepetések a Gamescomon

2013. augusztus 22. -

Az Európa egyes országaiban november 29-én megjelenő PlayStation 4 játékkonzol 5 új generációs játékkal érkezik. Emellett a PlayStation játékarzenállal és árcsökkentéssel örvendeztette meg rajongóit a kiállítást megnyitó sajtótájékoztatóján.

Tovább

Közösségi játékélményt nyújt a Play Station 4

2013. június 12. -

A Sony bejelentette, hogy a tökéletes online játékélmény érdekében a PlayStation Network új szolgáltatásain keresztül közelebb hozza egymáshoz a PlayStation 4 (PS4) játékosait. A cég a PS4 2013-as bevezetésével egyidőben régiónként kiterjeszti a PlayStation Plus tagság szolgáltatásait, így a PS4 felhasználók számos új streaming és közösségi szolgáltatáshoz férhetnek majd hozzá.

 

Tovább

Play Station 4 mustra

2013. június 11. -

Ahogy már írtunk róla, tegnap hivatalosan is lehullt a lepel a PS4-ről. A Sony üdvöskéjét a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expon (E3) ismerhette meg a nagyközönség. Nézzük meg közelebbről is az új modellt!

Kulcsszavak: E3, játék, Sony, PlayStation
Tovább

PS4: hivatalos bemutató

2013. június 11. -

Tegnap kezdődött az Electronic Entertainment Expo, ahol a Sony bemutatta népszerű játékkonzoljának legújabb verzióját. A PlayStation 4-et februárban, egy sajtótájékoztatón jelentették be.

Kulcsszavak: PlayStation, Sony
Tovább