Szűrés

A(z) Hisense kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb mini-LED széria a magyar piacon

2022. október 14. -

A 65 colos Hisense U8HQ mini-LED a hagyományos LED-televíziókhoz képest ötvenszer kisebb méretű LED-izókkal rendelkezik, így mélyebb fekete árnyalatot, jobb kontrasztot és a dinamikus jelenetekhez is tűpontos részleteket kínál, széles betekintési szög mellett. Az okostévé ráadásul nagy teljesítményű 2.1.2 hangrendszerrel van felszerelve, amelynek elülső hangszórói támogatják a Dolby Atmos térhatású hangtechnológiát. Az új készülék – amely októbertől érhető el a magyar piacon –, már az EISA kritikusainak díját is magáénak tudhatja.

Kulcsszavak: Hisense, televízió
Tovább

Sportmód és FIFA applikáció a Hisense új tévéin

2022. szeptember 11. -

Új modellel bővíti ULED-sorozatát a Hisense. A márka az U7HQ névre hallgató készülékét a sportrajongóknak tervezte: a 2022-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos modellje több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni és minden eddiginél részletesebb képet ad. A zavartalan meccsnézéshez az U7HQ 120 Hz-es képfrissítési technológiát és külön sportmódot kínál, ráadásul a készülékre még a foci VB indulása előtt megérkezik a FIFA+ app is – ezzel pedig a Hisense lesz az első olyan gyártó a magyar piacon, amelynek okostévéin elérhető ez a szolgáltatás.

Kulcsszavak: televízió, Hisense
Tovább

A Hisense két terméke is EISA-díjat kapott

2022. szeptember 4. -

Negyvenedik alkalommal díjazta az Expert Imaging and Sound Association (EISA) az év legjobb audiovizuális készülékeit. A globális tévé- és szórakoztatóelektronikai piacon is egyre meghatározóbb szereppel bíró Hisense idén két díjat is magáénak tudhat: a vállalat 4K Mini-LED ULED 65U8HQ névre hallgató tévéje a “Prémium LCD TV”-k kategóriában lett a legjobb, míg a Hisense U5120GW soundbar a „Legjobb házimozirendszer” címet vihette haza. 

Tovább

A Hisense készülékein is elérhető a Disney+

2022. június 18. -

A világ egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatása mostantól a 2017-es vagy annál újabb VIDAA operációs rendszert futtató Hisense tévéken is elérhető.

Tovább