Sajtófotón a HTC One néven debütáló M7

Farkas Norman - 2013. február 12.

Felbukkant egy sajtófotó a tajvani gyártó M7 néven híressé vált újdonságáról, mely a legfrissebb információk szerint HTC One néven mutatkozik be február 19-én.

Az @evleaks eddig is előszeretettel leplezte le a bejelentés előtt álló készülékeket, így nem meglepő, hogy a február 19-én debütáló HTC M7-tel is így tett.

Az oldal közzétett egy jó minőségű sajtófotót a jövevényről, mely a legfrissebb infók szerint nem M7, hanem One néven landol a piacon. A kép sokban hasonlít az M7 első kiszivárgott fotójára, s jól látható rajta, hogy a készülék 4,7 hüvelykes Full HD kijelzője fölött és alatt sztereo hangszórók kaptak helyet. Érdekesség, hogy a megjelenítő alatt nem három kapacitív érintőgomb található, hanem csak kettő (vissza és home).

 

 

A HTC One részletes technikai felszereltségét egyelőre homály fedi, de az eddigi információk szerint a rendkívüli pixelsűrűséggel bíró 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyő mellett négymagos, 1,7GHz-es Snapdragon S4 Pro processzort, 2GB RAM-ot, 32GB belső tárhelyet és 13 megapixeles, három szenzorból álló ("Ultrapixel") kamerát tudhat magáénak a csúcsmodell, fedélzetén pedig a HTC Sense 5.0 kezelőfelülettel felturbózott Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

[Forrás: Engadget]

Vissza