Huawei Ascend W1 - Fehérben is

Farkas Norman - 2012. november 20.

Ismét felbukkant néhány fotó, melyeken a kínai gyártó első Windows Phone 8 alapú okostelefonja látható, ám ezúttal a kék mellett már egy fehér változatot is lencsevégre kaptak.

Már tudjuk, hogy a Huawei első körben három Windows Phone 8 alapú mobillal szeretne előrukkolni, melyek közül az első az alacsonyabb árszegmensbe szánt Ascend W1 lesz. Eddig több élőfotón és egy sajtóképen is megcsodálhattuk a szögletes formájú, kék házzal ellátott újdonságot. Most ismét lencsevégre kapták a kütyüt, ám a már ismert kék kiadás mellett egy fehér változatot is sikerült megörökíteni. Örvendetes, hogy több árnyalatban is elérhető lesz a W1, hiszen ez nem csak az eladásokra lehet jó hatással, hanem a kedvező árú WP8 mobilra vágyó felhasználóknak is kedvez.

Az eddigi információk szerint a Huawei Ascend W1 négyhüvelykes, 800 x 480 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzővel, 1,2GHz-es processzorral, 512MB RAM-mal, 4GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhellyel, 2000mAh kapacitású akkumulátorral és 5 megapixeles hátlapi kamerával érkezik, hivatalos bemutatójára pedig a 2013-as Mobile World Congressen kerül majd sor.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza