PayPal-lel is fizethetünk az Android Marketen?

Farkas Norman - 2011. november 4.

Az AndroidGuys szemfüles emberei vették észre a legutóbbi Android Market forráskódjában a PayPal-es fizetés bevezetésére utaló sorokat. Bizonyára sokan örülnének a dolognak, hiszen a PayPal egy igen biztonságos és korrekt fizetési lehetőség, s használatával még a bankszámlaszámunkat sem kell kiadnunk a Mountan View-i keresőóriásnak.

Az interneten vásárlók körében rendkívül népszerű fizetési mód Android Marketen való bevezetéséről már régóta keringnek pletykák, de végre „kézzel fogható” bizonyíték is van a Google ilyen irányú igyekezetére.

Személyes adatainkat, bankszámlaszámunkat nem kell megadnunk a PayPal-es vásárláskor, a vásárlókat és az eladókat egyaránt védi a rendszer, tehát egy igazán megbízható szolgáltatásról beszélhetünk. Biztosra vehetjük hogy a PayPal bevezetése sokat lendítene az Android Market amúgy is pörgős forgalmán.

Az Android alkalmazásboltja egyébként nemrég frissült a 3.1.11-es verzióra. Az új kiadásban nem fedezhetők fel olyan nagy változások, mint az előző alkalommal, de így is akadnak említésre méltó fejlesztések: az automatikus programfrissítés mellett immár azt is beállíthatjuk, hogy csak élő WiFi kapcsolat esetén induljon el az alkalmazások update-je, s így kímélhessük mobilnetes adatforgalmunkat.

 

[Forrás: AndroidGuys]

Vissza