Magyarországra is érkezik a HONOR Pad 9!

Kütyü Magazin - 2024. február 26.

A HONOR bejelentette, hogy itthon is kapható a HONOR Pad 9, a vállalat legújabb tabletje. Lenyűgöző, 2,5K-s HONOR FullView kijelzővel és 120Hz-es képfrissítési rátával; nyolchangszórós, a HONOR Histen hangolási technológiát alkalmazó audiorendszerrel és erőteljes Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 chipszettel egy impozáns, mégis kompakt eszközhöz juthatnak a felhasználók.

Bámulatos kijelző szemkímélő technológiával

A HONOR Pad 9 12,1”-os HONOR FullView kijelzője 88% képernyőaránnyal rendelkezik, és 2560x1600 pixeles felbontást kínál, 1,07 milliárd szín megjelenítése mellett. Lélegzetelállító részletesség és életszerű színek nyújtanak igazán magával ragadó élményt. A készülék szabályozható képfrissítése akár a 120Hz-et is elérheti, bizonyos alkalmazásoknál tükörsima teljesítményt nyújtva. A kevésbé teljesítményigényes appoknál ráadásul optimálissá teszi az akkumulátor üzemidejét, így feleslegesen nem pazarol energiát a készülék.

A HONOR elkötelezett az emberközpontú fejlesztések irányt, így a HONOR Pad 9 is rendelkezik több szemkímélő funkcióval. Ilyen a dinamikus fénytompítás, amely stimulálja a csillóizmok aktivitását és csökkenti a szem fáradtságát, kényelmet biztosítva az emberi szemnek. Elérhető a HONOR cirkadián éjjeli kijelző technológiája is, ami automatikusan melegebb színekre vált a kijelzőn, csökkentve a káros kékfény kibocsátását, így hozzájárul a melatonin kiválasztódásához – ezek mind az alvásminőségen javíthatnak. Az eszköz a TÜV Rheinland hardverszintű alacsony kékfény-kibocsátási és villódzásmentességi tanúsítványait is elnyerte, alátámasztva, hogy a HONOR Pad 9 a tökéletes választás azoknak, akik rengeteg időt töltenek el készülékeik előtt.

 

Lenyűgöző hangzás nyolc hangszóróval

A HONOR Pad 9 nyolc hangszóróval ér el kimagasló minőséget. A magasabb hangerőszintekkel és a mélyebb, gazdagabb basszusokkal a felhasználók erőteljesebb és kiegyensúlyozottabb hangzást élvezhetnek ki a teljes körű sztereóhatások kíséretében. A HONOR Histen hangolási technológiával a HONOR Pad 9 élénk és dinamikus 360°-os hangzást generál. A két alsó hangszórót úgy tervezték, hogy lefelé szórják a hangot, ami visszaverődhet a felületekről, így az élmény a mozikhoz hasonló, térhatású lehet.

Ezen kívül a HONOR Pad 9 támogatja az úgynevezett Bidirectional Vocal Enhancement technológiát, amely precízen adja vissza a hangokat, fokozva az emberi hangok tisztaságát és csökkentve a háttérzajt, így nyújtva jobb hangminőséget. Legyen szó hívásokról vagy online megbeszélésekről, a felhasználók kiváló hangélményre számíthatnak, kivételes tisztasággal.

Jobb hardver a gördülékenyebb felhasználói élményért

A Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 mobil platform egy nagy teljesítményű processzor jelentős, 35%-kal nagyobb GPU-teljesítménnyel és 40%-kal nagyobb CPU-hatékonysággal. A teljesítmény fokozásához a HONOR Pad 9-ben 8GB memória és nagy, 256GB tárhely található, ami 57 ezer kép, 23 ezer dal és 226 HD videó tárolását teszi lehetővé. Az innovatív HONOR RAM Turbo (8GB+8GB) technológia a flash memória egy részét RAM-má alakítja, így a 8GB akár 16GB-ra bővíthető.

 

 

A HONOR Pad 9 nagy kapacitású 8300mAh-s akkumulátora egész nap rendelkezésre áll. Egyetlen töltési ciklus akár 11 órányi videostreaminget, 11 órányi közösségi média böngészést vagy 15 órányi zenei streaminget biztosít, így tökéletes társa lehet azoknak a felhasználóknak, akik állandóan úton vannak, de ilyenkor is fogyasztanának tartalmakat, vagy épp dolgoznának. A 35 W-os vezetékes HONOR SuperCharge technológiának köszönhetően a készülék a kompatibilis töltőkkel néhány perc alatt használható szintre tölthető.

Kecses kialakítás, intelligens élmény

A HONOR Pad 9 prémium váza könnyű alumíniumötvözetből készült: tömege mindössze 555 g, vastagsága pedig csupán 6,96 mm. Az okoseszköz kényelmes és ergonomikus érzést nyújt, az ívelt élek és a gyönyörű matt felület pedig csak még esztétikusabbá teszik.

A készüléken az Android 13-on alapuló MagicOS 7.2 legújabb verziója fut, ami számos fejlett és személyre szabott funkciót kínál. Ilyenek a HONOR Connect, a HONOR Notes, a többképernyős eszközhasználat és a HONOR Docs. Utóbbi most először érhető el tableteken, és leegyszerűsíti a fájlok kezelését úgy, hogy automatikusan összegyűjti és megjelöli a külsős letöltéseket. Ennek köszönhetően manuálisan nem kell áthelyezni a fájlokat az egyik készülékről a másikra, hanem mindenhonnan elérhetőek lesznek. Az ilyen intelligens lehetőségekkel emeli új szintre az okos felhasználói élményt a HONOR Pad 9, még kényelmesebbé és hatékonyabbá téve a távmunkát.

Színek és elérhetőség

A HONOR Pad 9 szürke színben vásárolható meg 144 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron a partnerüzletek kínálatából.

Kulcsszavak: MWC 2024, tablet, HONOR
Vissza