Megérkezett a BOOX Note Air3

Kütyü Magazin - 2023. december 17.

Örömmel mutatjuk be a Note Air3-at, egy kivételes fekete-fehér E Ink táblagépet, amelyet az összpontosítás javítására és a jegyzetelés egyszerűsítésére terveztünk. A Note Air3 sorozat a Note Air3-ból és a Note Air3 C modellekből áll, így a felhasználók mostantól választhatnak a monokróm és a színes kijelző között.

Zavartalan olvasási élmény

A Note Air3 10,3 hüvelykes Carta 1200 E Ink képernyővel rendelkezik, amely kivételes fekete-fehér kontrasztot kínál az élesebb szöveg és a jobb fókusz érdekében. A vékonyabb üvegpanel javítja a tisztaságot és a kontrasztot, szimulálva a papírról való olvasás érzését. A tükröződésmentes kijelző kiváló láthatóságot biztosít még közvetlen napfényben is, míg az E Ink technológia csökkenti a szem megerőltetését és fáradását a hosszan tartó olvasás során a maximális olvasási kényelemért.

Monokróm kijelzőjével a Note Air3 kiküszöböli a zavaró színeket, így teljes mértékben a tartalomra és a gondolatokra koncentrálhatsz. 17 e-könyv formátumot támogat, így bármilyen olvasnivalót könnyedén megnyithatsz rajta. A fekete-fehér E Ink tabletet kifejezetten a fókusz növelésére terveztük, amely szemkímélő kijelzőt és hatékony eszközöket kínál a zavartalan olvasási élményért.

 

 

Zökkenőmentes felhasználói élmény és hosszú üzemidő

A felhasználói élményt szem előtt tartva tervezett Note Air3 nagy teljesítményű nyolcmagos CPU-val rendelkezik, amely akár 2,4 GHz-es órajelre is képes, felülmúlva a Note Air2 Plus képességeit. Továbbá Android 12-vel érkezik, így nagyobb alkalmazáskompatibilitást és megerősített biztonságot kínál. Ezek a fejlesztések gördülékenyebb és hatékonyabb használati élményt garantálnak.

A 3700 mAh-s akkumulátorral a Note Air3 lenyűgöző készenléti módot biztosít, amely akár 4 hétig is kitart. A Note Air3 továbbfejlesztett CPU-ja és hosszú akkumulátor-üzemideje zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít, amely mostantól még hosszabb használtatot tesz lehetővé a töltések között.

 

 

Ergonomikus kényelem és papírvékony klasszikus csomagban

A Note Air2 Plus klasszikus vékony kialakítását folytatva a Note Air3 mindössze 5,8 mm-es profillal büszkélkedhet. A prémium minőségű alumínium borítás karcsú, elegáns megjelenést kölcsönöz. Könnyű konstrukciójának köszönhetően egyszerűen bárhová magaddal viheted, valamint hosszabb idejű kézben történő használata sem lesz megerőltető. A széles markolat kényelmes és biztonságos tartást biztosít, így könnyedén írhatsz vagy rajzolhatsz az eszközön.

 

 

A jegyzetelés új szintje

A Note Air3 papírszerű kijelzője a tollhasználat érzetét kelti, így anélkül tapasztalhatod meg a digitális kényelem érzetét, hogy feláldoznád a tapintható írási élményt. Könnyedén feljegyezheted ötleteidet és készíthetsz vázlatokat a mellékelt Wacom ceruzával, anélkül, hogy az akkumulátor élettartama miatt kellene aggódnod. Mindig készen áll, ha ihleted támad!

Tapasztald meg legújabb firmware-frissítésünk erejét, amely az innovatív Smart Scribe funkciót is tartalmazza. Alakítsd át a vázlataidat tökéletes formákká, emeld ki és húzd alá a jegyzeteidet, vagy akár töröld könnyedén a kézírásod!

Az E Ink táblagép átfogó jegyzetkészítő eszközöket is kínál. A kulcsszavas kereséssel azonnal megtalálhatod a releváns jegyzeteket, átalakíthatod kézzel írt jegyzeteidet szerkeszthető szöveggé, és zökkenőmentesen hozhtasz létre hivatlkozásokat a fájlokkal vagy a webhelyekkel.

 

 

Rugalmasság és az egyszerű szervezés

Az Android 12 operációs rendszerrel érkező Note Air3 alkalmazások széles skálájához biztosít hozzáférést igényeidnek megfelelően. Akár kedvenc jegyzetkészítő alkalmazásaidhoz és olvasóalkalmazásokhoz szeretnél hozzáférni, vagy e-mailjeidet szeretnéd megnézni, a Note Air3-mal mindez megvalósíthatod. A készülék egy rugalmas, osztott képernyős funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi több feladat egyidejű elvégzését, valamint több alkalmazás egyidejű futtatását. Az új, sokoldalú mágneses borítással három különböző módon használhatod, továbbá kényelmesen rögzítheted a ceruzát a táblagéphez.

A fájlkezelés és -szervezés egyszerűsítéséhez használhatod a beépített BOOXDrop és Onyx felhőt. A BOOXDrop segítségével élvezheted a korlátlan fájlátvitelt, így a fájlok küldése és letöltése gyerekjáték. Az Onyx felhő biztonságos és kényelmes módot biztosít a jegyzetek és megjegyzések szinkronizálására, valamint elérésére az összes BOOX-eszközödön, így biztosítva, hogy fájljaidról mindig készüljön biztonsági mentés és azok bármikor elérhetők legyenek.

 

 

Összefoglalás

A BOOX Note Air3 egy monokróm e-olvasó és jegyzetkészítő, amely nagyobb fókuszt és egyszerű gondolatrögzítést kínál.

Papírszerű képernyőjével, továbbfejlesztett CPU-jával és Android 12 operációs rendszerével a Note Air3 zökkenőmentes és zavartalan felhasználói élményt biztosít. Elegáns kialakítása, hosszú akkumulátor-üzemideje és innovatív funkciói szintén új mércét állítanak fel a digitális jegyzetkészítésben.

Ez az E Ink táblagép tökéletes eszköz azoknak a diákoknak, szakembereknek vagy kreatív egyéneknek, akik szeretnének koncentráltak, szervezettek és produktívak maradni. Tapasztald meg a BOOX Note Air3 erejét, és emeld a jegyzetelést soha nem látott magasságokba!

Kulcsszavak: táblagép, Boox
Vissza