Második generációs LG Watch Urbane a színen

Czipperer Dia - 2015. október 1.

A LG bemutatta hivatalos sajtóeseményén bemutatta legújabb okosóráját, a második generációs Watch Urbane-t. Ez az első olyan Android Wear eszköz, amely 4G LTE támogatással rendelkezik.

Az LG lerántotta a leplet második generációs Watch Urbane modelljéről. A jövevény fedélzetén az Android Wear operációs rendszer teljesít szolgálatot. Ami még különlegessé teszi a többi modellel szemben, hogy 4G LTE támogatással is rendelkezik, ezzel az első olyan Android Wear eszköz lett, mely 4G-képes is.

A modell egy 1,38 hüvelykes, teljesen kerek kijelzőt kapott, 480 x 480 pixeles felbontással, melynek pixelsűrűsége 348 ppi. A karóra lelke pedig egy Qualcomm Snapdragon 400-as lapka. 768 megabájt RAM-ot kapott, valamint 4 gigabájt beépített tárhellyel rendelkezik. A szenzorok között megtalálhatjuk a gyorsulásmérőt, a giroszkópot, az iránytűt, a barométert, a pulzusmérőt  és a GPS-t is.

A második generációs LG Watch Urbane IP67-es tanúsítványú rozsdamentes acél burkolattal rendelkezik, amely 44,5 milliméter széles és 14,2 milliméter vastag. A karóra üzemidejéről pedig egy 570 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

Amit érdemes megemlíteni, hog a karóra szíjai nem cserélhetők. Egyelőre további részleteket nem lehet tudni, hogy például milyen színekben és árakon lesz elérhető az eszköz, csupán annyit közölt a gyártó, hogy elsőként az Egyesült Államokban és Dél-Koreában dobják majd piacra.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza