Különös kép tűnt fel az Apple weboldalán

Czipperer Dia - 2015. május 22.

Emlékeztek még a hét elején bemutatott hivatlos Lightning dokkolóra? Az Apple weboldalán is közzétette a kiegészítőt egy telefon társaságában. Azonban a képen látható telefon egy egészen érdekes modellt ábrázol.

Az Apple bemutatta legújabb, hivatalos Lightning dokkolóját, amelyet kifejezetten iPhone 6 és 6 Plus modellekhez terveztek. Természetesen, ahogy a vállalat maga is elárulta, az eszköz minden Lightning-alapú iPhone-hoz használható, így az iPod Touch-hoz, iPadekhez is.

Az Apple weboldalán fel is tűnt egy kép a dokkolóról, azonban az eszközhöz illusztrált telefon már nem igazán illik a képbe. Elsőre olyan, mintha egy iPhone 5C-t látnánk, azonban valami nem stimmel.

Tudniillik, az 5-ös szériás modell egy butított verziója az 5S-nek, amely egyben azt is jelenti, hogy a cupertinói techóriás kispórolta a Touch ID-t, vagyis az ujjlenyomat-olvasó szenzort modellből. A képen azonban jól látszik a szkenner.

 

 

Akkor miről is van szó valójában? Lehet, hogy az Apple munkatársa vétett el valamit nagyon csúnyán, amikor az illusztrációt megalkotta? Elfelejtette volna ezt a fontos részletet?

Lehet, de az is elképzelhető, hogy még nagyobb bakiról van szó, és valójában a 6-os széria egy új képviselőjét látjuk (véletlenül) a képen, az iPhone 6C modellt, amelyről már keringenek a pletykák, hogy hamarosan érkezhet, és az iPhone 5C mintájára szintén 4 hüvelykes kijelzőt kaphat.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza