A megjelenés küszöbén a WP7 alapú Alcatel One Touch View [Videó]

Farkas Norman - 2012. december 14.

Hamarosan landol a piacon a kínai TCL első Windows Phone 7.8 rendszerű készüléke, az Alcatel One Touch View. A kedvező árú újdonság közeledtét egy hivatalos reklámfilm jelzi.

Már egy ideje tudjuk, hogy az Alcatelt birtokló kínai TCL egy Windows Phone 7 rendszer köré épülő, pénztárcabarát okostelefonnal kíván előrukkolni, melyet a dolgok jelenlegi állása szerint csak egy hajszál választ el a piaci megjelenéstől.

A One Touch View névre keresztelt Alcatel mobil rózsaszín, fehér, narancssárga és fekete hátlappal kerül majd forgalomba, várható ára Oroszországban 6990 rubel (cirka 50 ezer forint) körül alakul. A készülék a Nokia Lumia 610 által képviselt mezőnyben próbál szerencsét, ám finn vetélytársánál nagyobb operatív tárat kapott, így minden alkalmazást képes futtatni.

A telefon előlapján egy 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyő foglal helyet, hátul pedig egy 5 megapixeles, LED villanóval segített kamera figyel. A gép meghajtásáról egy 1GHz-es, egymagos processzor gondoskodik,  amit 512MB RAM és 4GB belső tárhely egészít ki. Ez utóbbi sajnos nem bővíthető és a felhasználók igazából csak 3GB-tal gazdálkodhatnak, ami nem túl sok, hiszen a multimédiás tartalmak (zenék, videók, képek) és az alkalmazások is ezen osztoznak.

A One Touch View piaci premierjének dátuma egyelőre rejtély, de az alant megtekinthető hivatalos reklámfilm kikerülése azt sugallja, hogy már csak napok kérdése és az üzletek polcairól kacsint vissza ránk az újdonság.

 




 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza