Vízálló telefon - létezik?

Czipperer Dia - 2012. augusztus 22.

A Kyocera egyik legújabb androidos telefonját, a Kyocera Hydrot akár a fürdőkádba is magunkkal vihetjük, ugyanis teljesen vízálló. A készülék azonban csak három lábnyi mélységig ellenálló, tehát nem ajánlatos túlzásokba esni.

A gyártó szerint akár 30 percet is kibír egy méteren, ami valóban szép teljesítmény. A vízálló volta mellett még a készülék mellett szól az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer és a kiváló hívásminőség is. A többi jellemzőjét tekintve azonban csak átlagosnak mondható.

A processzor - 1 GHz-es órajelen üzemelő Qualcomm MSM8655 SoC - és az adatátvitel sebessége is elég lassú, valamint a kijelző felbontása is alacsony (480x320 képpontos HVGA felbontású).  A 4G technológiát nem támogatja, és a kamera is csupán 3,2 megapixeles.

Az ára azonban igazodik ahhoz, amit nyújtani tud. Egy átlagos okotelefonnál valamivel drágább, de ennyivel többet is nyújt - középkategóriába sorolható. A japán gyártó készüléke 129.99 $-ért (tehát körülbelül 30 ezer forintért) vásárolható meg a Boost Mobile-nál.

 

[Forrás: CNET, PCMAG]

Vissza