Október 17-én jelenik meg a Kobo Vox tablet

Farkas Norman - 2011. szeptember 30.

A nemrég az FCC berkeiben járt táblagép néhány órára felbukkant a Futureshop.ca oldalon, ahol a kütyü megjelenésének pontos dátuma mellett annak műszaki adatlapját is megtekinthették a szemfüles érdeklődők.

Az adatlap szerint Android rendszerre épül a 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel felbontású érintőképernyővel szerelt masina, de az operációs rendszer verziója sajnos nem szerepelt az adatok között. A 400 grammos tablet WLAN támogatással, microSD kártyával bővíthető, 8GB kapacitású belső tárhellyel rendelkezik. Természetesen elérhető róla az Android Market és a Google által fémjelzett operációs rendszerre szabott alkalmazások, játékok is. A 250 dollárt kóstáló Vox akkumulátora – a pletykák szerint - akár 6 órányi használatra elegendő szuflát képes biztosítani, de azt nem tudjuk, hogy ezt az eredményt mekkora kapacitású egységre alapozzák.

Ne vedd a fenti információkat készpénznek, mert amíg a hivatalos termékoldalon meg nem jelenik a tablet specifikációja, addig csak irányadóként szolgálhatnak a kiszivárgott adatok.

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: FCC, táblagép, Android
Vissza