Képek a Motorola DEFY „fesztiválállóságáról”

Farkas Norman - 2011. augusztus 23.

A Motorola nemrég indította útjára a kampányt, melynek keretében Európa számos fesztiváljára ellátogat a gyártó csapata, hogy hirdesse és bemutassa a Motorola Defy kiemelkedő tulajdonságait. A készülék IP67-es minősítéssel bír, azaz hatékonyan ellenáll a környezeti hatásoknak, mint a víz, az ütések, vagy a por. A lent látható – London belvárosában szervezett eseményen készült – képek magukért beszélnek.

A Motorola kampánya (Festival Proof) egy online játékot is magába foglal, melyet Mucky Dip névre kereszteltek. A játékosok fesztiváljegyeket, különböző fesztivál-tartozékokat (mint például hálózsák és sátor) nyerhetnek, a főnyeremény pedig két Ibizába szóló VIP út.

A program főszereplője a Motorola Defy, melyet tavaly októberben a világ első strapabíró okostelefonjaként mutatott be a gyártó. Nem kérdés hogy a nemrég bemutatott – a Defy feltubózott utódjának tekinthető - Motorola Defy+ népszerűségének is kedvez a kampány.

A Defy+ lényegében mindössze annyiban tér el elődjétől, hogy nagyobb teljesítményű akkumulátorral (1700mAh), 1GHz-es processzorral, valamint Android 2.3 Gingerbread operációs rendszerrel kerül piacra. Egyéb specifikációit és formáját tekintve szinte semmilyen lényeges változtatást nem eszközölt benne a gyártó. Ára nem sokkal több az elődmodellnél, körülbelül 73 000 Ft-ot kérnek el érte. Mindenki maga döntheti el, hogy az ütősebb proci, jobb akksi és fejlettebb operációs rendszer megéri-e számára azt a plusz párezer forintot.

Az alábbi fotók a Motorola Europe Facebook oldalán kerültek megosztásra, szerintem nagyon jó hangulatról tanúskodó, igazi kedvcsináló képek születtek.

 

 

Ha további infók is érdekelnek a Festival Proof-ról, akkor látogasd meg a kampány hivatalos weboldalát!

 

Vissza