A brit Orange-nál már kapható a Monte Carlo

Farkas Norman - 2011. augusztus 10.

Ritka jelenség, hogy egy készülék a beígértnél korábban jelenik meg a piacon. A ZTE Skate mobiltelefon szolgáltatói verziója, az Orange Monte Carlo szerencsére ebbe a kategóriába tartozik.

Nem sokban üt el az Orange számára készült változat az alapmodelltől, mindössze egy narancssárga téma hirdeti a Monte Carlo-ról, hogy "honnan jött".

A Skate specifikációja igen meggyőző adatokat tartalmaz. A készülék 125,9 x 67,8 x 10,4 milliméter, súlya 120 gramm. LED vakuval ellátott 5 megapixeles, autofókuszos kamerát kapott, valamint találunk benne a HSPA adatátvitel, Wi-Fi és Bluetooth támogatás mellett GPS modult, Wi-Fi HotSpot funkciót és digitális iránytűt is. A telefonban egy 800MHz-es processzort rejtettek el, továbbá 512 MB RAM és ugyanennyi ROM teljesít benne szolgálatot.

A készülék Android 2.3 Gingerbread operációs rendszerrel került forgalomba, és ami a megjelenítőjét illeti, nem kell panaszkodnia, ugyanis egy 4,3 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontású kapacitív érintőképernyővel büszkélkedhet.

 

Kulcsszavak: Android, Orange, ZTE
Vissza