Megjelent a rövid mélységű, rackbe szerelhető QNAP TS-855EU NAS-sorozat

Kütyü Magazin - 2023. április 17.

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózati- és tárolási megoldások egyik vezető innovátora ma bemutatta a 2U rövid mélységű TS-855eU NAS-sorozatot, beleértve a TS-855eU-t egyetlen tápegységgel és a TS-855EU-RP-t redundáns tápegységekkel. A rövid mélységű, rackbe szerelhető TS-855eU NAS sorozat különösen alkalmas a kis szekrényekbe, tágas üzleti helyiségekbe vagy gyártósorokba történő informatikai telepítésekhez. 

Az Intel Atom C5125 8 magos 2,8 GHz-es, Intel QuickAssist technológiával érkező processzort használó és akár 64 GB memóriát támogató (az ECC-memóriát is támogatja), erős és funkciókban gazdag TS-855eU sorozat nyolc SATA-meghajtórekeszt, kétportos 2,5 GbE-t biztosít. Ezekkel a funkciókkal és még sok egyéb mással a TS-855EU sorozat teljesíti az üzleti fájlszerverek, virtuális gépek, SaaS biztonsági mentések és virtualizációs alkalmazások teljesítmény- és kapacitáskövetelményeit.

 

 

„A 38%-kal csökkentett méretű, 2U-állványra szerelhető TS-855EU NAS-sorozat mindössze 11,7 hüvelyk (297,4 mm) mélységű, így alkalmas a szigorú kábelezési- és szellőzési követelményű kis rackszekrényekbe és szervertermekbe történő telepítésekhez” – mondta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere. „Illeszkedik a szűkebb környezetekbe, miközben kiváló teljesítményével és átfogó üzleti funkcióival támogatja a megbízható mindennapos működést.”

 

A nagy teljesítményű 8 magos TS-855EU sorozat rugalmasságot és egyszerűséget visz a sokoldalú üzleti alkalmazásokba, beleértve a virtualizációt, a nagy sebességű adatelérést, az adatmentést és -helyreállítást, valamint a fájlszervereket. A kettős 2,5 GbE csatlakoztathatóság lehetővé teszi a porttrönkölés engedélyezését a fokozott átviteli hatékonyságért és a hibatűrésért. A két PCIe Gen 3 x4 foglalattal a felhasználók 10 GbE/25 GbE hálózati kártyát telepíthetnek, valamint lehetővé teszik az SR-IOV használatát a jobb I/O-teljesítményért. A két beépített M.2 PCIe NVMe bővítőhely támogatja az SSD-gyorsítótárazást vagy a Qtier automatikus rétegzett tárolást (elérhető QTS-ben) a NAS teljesítményének további javításáért. A TS855eU sorozat VMware vSphere és Microsoft Hyper-V hitelesítéssel érkezik a virtualizációs tároláshoz.

 

A TS-855EU sorozat egy all-in-one biztonsági mentési és helyreállítási megoldást kínál, amely támogatja a sokoldalú felhőalapú szolgáltatásokat az egyszerű hibrid felhőalapú telepítésekhez. Az informatikai személyzet rendszeresen készíthet pillanatképeket, hogy megvédjék a NAS-t a zsarolóvírusokkal szemben, valamint virtuális magánhálózatokat hozhatnak létre a QVPN-szolgáltatással a NAS biztonságos távoli eléréshez. A vállalkozások könnyedén létrehozhatnak FC SAN tárolót is a TS-855EU sorozatú NAS már meglévő FC SAN-infrastruktúrájukhoz történő hozzáadásával a QNAP Fibre Channel kártya segítségével. Az alapértelmezettként QTS operációs rendszert használó, TS-855EU sorozatú NAS rugalmasan átváltható a ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszerre a nagyobb megbízhatóságért és adatintegritásért.

 

Legfőbb tulajdonságok

• TS-855EU-8G: 250 W-os tápegységgel

• TS-855EU-RP-8G: 300 W-os redundáns tápegységekkel (2 x 300 W)

2U rackbe szerelhető kompakt kialakítás, Intel Atom C5125 8 magos 2,8 GHz-es processzorral; 8 GB DDR4 SODIMM-memória (64 GB-ig bővíthető), támogatja a DDR4 ECC-memóriát; működés közben cserélhető 2,5/3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s HDD/SSD meghajtórekeszek; 2 x 2,5 GbE Gigabit RJ45-port; 2 x M.2 PCIe GbE GbE 3 x4 bővítőhely; 2 x PCIe Gen 3 x4 bővítőhely; 4 x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) port.

Kulcsszavak: QNAP, tároló, NAS
Vissza