Kódolatlan hetek az AXN és a VIASAT6 csatornán

Kütyü Magazin - 2018. március 4.

Az AXN és a VIASAT6 műsora március 5-18. között ingyenesen érhető el, több mint 750 ezer MinDig TV háztartásban.

A Sony Pictures Television CE, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján március 5-től március 18-ig a következő csatornák lesznek kódolatlanul elérhetők a MinDig TV nézők számára: 

  • AXN 
  • VIASAT6

Az AXN a legizgalmasabb amerikai és nemzetközi krimi- és akciósorozatokat hozza el a nézőknek, a nap 24 órájában. Márciusban a kultikus MacGyver sorozat modern feldolgozása várja országos premierként a nézőket, valamint szintén csak itt lesz látható a SWAT – Különleges egység című amerikai akciósorozat, amelyben a Los Angeles-i bűnüldözés akciódús bevetéseit élhetik át a nézők. Harmadik évaddal folyatódik az Alias című kalandsorozat, amelyben egy hölgy titkos ügynök kettős életét követhetjük. További jól ismert sorozatok is folytatódnak, mint a NCIS, ami a 11. évaddal jelentkezik, vagy a Hawai Five O, ami a 4. évadával kerül adásba. Természetesen a tavaszi műsornapokból a filmek sem maradhatnak ki. Robert Downey Jr, Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow főszereplésével érkezik a Vasember 1, 2 amerikai akciófilm. Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével pedig a mára már klasszikussá vált Bad Boys és a Bad Boys: mire jók a rosszfiúk című filmeket láthatják a nézők. A sci-fi rajongók sem maradnak szórakozás nélkül: ők a Galaxis őrzői és a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmeket élvezhetik. 

Márciusban a VIASAT6 csatornára is érkeznek új sorozatok és a meglévők is újabb évadokkal jelentkeznek. Elindul a Jericho című amerikai dráma sorozat 1-2. évada, amely egy igazi drámát mesél el. Mi történik akkor, amikor egy nukleáris felhő jelenik meg egy kansasi kisváros, Jericho felett. Első évaddal jelentkezik az Élőholtak kora és szintén az első évaddal tűzi műsorra a csatorna a Spartacus: Az aréna istenei című amerikai akciósorozatot. A kódolatlan időszakban hetedik évadával folytatódik a már jól ismert Amerikai Horror Story, ami ebben az évadban is egy önálló független történetet mesél el. Filmekben sem lesz hiány, Chris Hemsworth és Natalie Portman főszereplésével jönnek a Thor és a Thor: Sötét világ című kasszasikerek, valamint ezen a csatornán láthatják a nézők a Vasember harmadik részét is. Érkezik az Amerika kapitánya is Chris Evans-szel és a Múmia és a Múmia visszatér című filmeket is megnézhetik a nézők Branden Fraser és Rachel Weisz főszereplésével. 

Az AXN és VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban, valamint mindkét csatornánál elérhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.

A két csatorna a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Vissza