Hangolódj a szeretteidre

Kütyü Magazin - 2016. december 7.

Karácsonykor mindenki különleges ajándékokkal szeretne kedveskedni a szeretteinek, pedig sokszor azok a meglepetések okozzák a legnagyobb örömöt, amelyeket a hétköznapok inspirálnak. 

A B&O PLAY termékei között minden egyéniséghez megtalálhatod a tökéletesen passzoló zenei társat, ami nem csak az ünnepekkor, hanem azután is boldogságot csempész majd a mindennapokba.

Beoplay A1 – Úttalan utakra

Egy hordozható Bluetooth hangszóró tökéletes ajándék lehet mindenki számára, akinek lételeme a zene, és állandóan mozgásban van. Mindegy, hogy az autóban, a lakásban vagy a szabadban használnád, a könnyű és letisztult dizájnnal rendelkező, csepp- és porálló A1 fantasztikusan szól majd minden helyzetben. És még azért sem kell aggódnod, hogy gyorsan lemerül, hiszen az akkumulátora egyetlen töltéssel akár 24 órán át biztosítja a tökéletes hangzást. Beépített mikrofonnal is rendelkezik, kör alakja miatt pedig kiválóan használható konferenciahívásokra is.

Beoplay A2 Active – A megosztás öröme

A zenehallgatás igazi közösségi élménnyé válik a Beoplay A2 Active hordozható Bluetooth hangszórójával, amihez egyszerre akár nyolcan is csatlakozhattok. A DJ szerepét így egymás után ragadhatjátok magatokhoz, és sztereó hangzásban élvezhetitek egymás kedvenc számait. A vékony, letisztult dizájn, a strapabíró, csepp- és porálló kialakítás és a mindössze 1,1 kg-os súly emellett lehetővé teszi, hogy mindezt bárhol és bármikor átélhessétek!

Beolit 15 – Hangba borítja a legnagyobb szobát is

A Beolit 15 igazi hangerőműnek számít a hordozható hangszórók között, 240 wattos teljesítményével ugyanis egy nagyobb szobát is tökéletesen betölt zenével. A True 360-as hangzás pedig azért felel, hogy a helyiség minden pontján egyformán élvezhető legyen a kedvenc számod. A nagy teljesítmény ugyanakkor nem igényel folyamatos töltést – a B&O PLAY többi hangszórójához hasonlóan a Beolit 15 is egy teljes napot bír egyetlen töltéssel.

Beoplay A9 – A lakás legszebb eleme

A Beoplay A9 hangszóró tökéletes ajándék a dizájn és a zene szerelmeseinek. A letisztult formatervezés minden modern lakás díszévé teszi az egypontos hangrendszert, ami diófa vagy juharfa lábakkal is választható, a különböző színű textilborításaival pedig teljesen a lakás stílusához igazítható. A vonzó külső mellett az értékes belsőről sem szabad elfeledkezni – a Beoplay A9 ugyanis a legkorszerűbb hangtechnikával van felszerelve, így bármilyen stílusú zenét tökéletes minőségben szólaltat meg.

Beoplay H5 – Tökéletes hangzás, maximális kényelem

A fülhallgatókkal legtöbbször csak a baj van. Összegabalyodnak és kiesnek az ember füléből, így pedig a zenehallgatás élményét is el tudják rontani. A Beoplay H5 vezeték nélküli fülhallgatóval azonban vége a kellemetlenségeknek! A különböző méretű, memóriahabból készült, hőre táguló gumiból és szilikonból álló harangok ugyanis tökéletesen illeszkednek minden fülformához, a két apró hangszórót összekötő zsinór pedig csak a nyakat öleli át, így teljesen észrevétlen marad. A zene szerelmesei biztosan imádni fogják, hogy a mozgás szabadsága mellett a hamisítatlan Bang & Olufsen hangzással is megajándékozod őket!

Vissza