A Logitech bemutatta az első asztali hangrendszert, amely ötvözi a magas minőségű hangzást a Bluetooth streaming kényelmével

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 25.

A Logitech bemutatta Z337 Bold Sound with Bluetooth elnevezésű hangrendszerét. Ez az első, otthoni használatra tervezett hangrendszer a vállalattól, amely Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógépekről, tabletekről és okostelefonokról – amelyek között ráadásul egyszerűen és gyorsan váltogathatunk – is képes zenét lejátszani. 

“A Z337 kiváló hangzást biztosít, bármilyen eszközzel is használjuk,” mondta el Philippe Depallens, a Logitech Audio vezérigazgatója. „Emellett kifejezetten egyszerűvé tettük a különböző forrásokról történő streamelést. A váltáshoz nincs is másra szükség, mint, hogy megállítsuk a zenét az egyik eszközön és elindítsuk a másikon.”

80 wattos maximális teljesítménye mellett a Z337 tiszta mélyeket és magasakat kínál. A vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségeken kívül a rendszer 3.5 milliméteres jackkel és RCA-kábellel is csatlakoztatható. Így egyszerűen összeköthetünk egy monitort, számítógépet, vagy játékkonzolt a rendszerrel, míg okoseszközeinkkel élvezhetjük a vezeték nélküliség szabadságát. 

A hangrendszert a mellékelt kontroller segítségével vezérelhetjük. Az irányító panelen keresztül ki és bekapcsolhatjuk, állíthatjuk a hangerőt, vezérelhetjük a Bluetooth párosítást, valamint egy fejhallgatót is csatlakoztathatunk ezen keresztül a Z337-hez. A mélynyomó hátulján a basszust dedikált gombbal állíthatjuk. 

Elérhetőség

A Logitech Z337 Bold Sound with Bluetooth várhatóan októbertől lesz elérhető Magyarországon, ajánlott kiskereskedelmi ára 79.99 Euró. További információért látogasson el a Logitech.com oldalra, vagy a vállalat blogjára, esetleg kövesse a vállalatot Facebookon.

 

Vissza