Ki törölt engem Facebookon?

Vértes Judit - 2015. július 7.

Az új alkalmazás segítségével megnézheted, ki törölt téged a baráti köréből.

A Who Deleted Me for Facebook – Ki törölt engem Facebookról nevű alkalmazás listát készít a barátainkról, és figyeli, hogy ki az, aki töröl minket a barátai közül. Sajnos csak az alkalmazás letöltése utáni eseményeket rögzíti, azt nem tudjuk megnézni, ha valaki már korábban megtette ezt.

Az alkalmazás iOS, Android és Chrome extension rendszerekkel működik, így  folyamatosan értesülhetünk róla, akár napközben is, ha valaki nem akar a barátunk lenni többé.

Az alkalmazást először 2009-ben vezették be, akkor átmenetileg működött csak a Facebookon, de most több új funkcióval, és újszerű megoldásokkal jelent meg.

A Who Delered Me weboldal és alkalmazás az újjászületése óta is okozott néhány problémát. Többen panaszkodtak arra, hogy nem tudták letölteni a Google Play áruházból.

A jó hír viszont, hogy másképp is megtudhatjuk, ki az aki törölt minket a kapcsolatai közül. A felhasználók letölthetik az összes Facebook adataikat, mely egy .htm fájlba menti az információkat. Ha ezt két különböző időben megtesszük, és összehasonlítjuk a két „firends.htm” fájlt, és abból megtudhatjuk, ki törölt minket, illetve kit töröltünk mi.

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Facebook, alkalmazás
Vissza