Szűrés

A(z) online játék kulcsszót tartalmazó cikkek

Az 5 legjobb online kaszinó, amelynek saját mobilappja is van

2021. március 18. -

Számos online kaszinó már saját mobil alkalmazással is rendelkezik. Íme az 5 legjobb online kaszinó oldal, amelynek van appja és Magyarországról is elérhető.

Tovább

Fontos, hogy ne csak magunkkal játsszunk home officeban

2020. december 21. -

Számtalan programot keresztülhúzott 2020-ban a koronavírus-járvány, nem kivételek ez alól a hagyományos év végi céges csapatépítők sem. Kis fantáziával azonban át lehet helyezni a teambuildinget is az online térbe.

Tovább

Drámai változás előtt állnak az online játékok

2020. október 27. -

Póker, rulett és félkarú rabló - a legtöbb országban ezek számítanak a legnépszerűbbnek a valódi pénzzel játszható játékok piacán. Az internetes játéktermek sokáig a web sötét bugyrainak számítottak - mára azonban a legnagyobb szoftvergyártók versenyeznek a játékosok kegyeiért. Nincsen könnyű dolguk: a digitális térben egyre többen fordulnak meg és egyre többféle igényt kell kielégíteni. A fizetős online játékok világa drámai változás elé nézhet.

Kulcsszavak: online játék, VR, Bitcoin
Tovább

Hogyan működnek az online játékok a mobil kaszinókban?

2020. június 8. -

Tulajdonképpen, a kaszinózásban az internet megjelenése óta a legjelentősebb változást, szinte forradalmat, a mobil internet megjelenése, illetve elterjedése jelentette. Az iPhone-ok és androidok megjelenése előtt az online kaszinózás csak asztali vagy hordozható számítógép (laptop, notebook) volt lehetséges. Ezek pedig leginkább az ember munkahelyén, vagy otthon voltak megtalálhatóak, és ugye nem kell mondani, hogy a munkahely nem a legideálisabb hely az online játékokhoz, és otthon sem mindenki "szingli", hogy nyugisan, a "lebukás" rizikója nélkül :) játszadozzon az interneten. Elvben persze a laptopot el lehet vinni otthonról, de régebben a mobil internet sávszélessége, sebessége aligha tette lehetővé, hogy az embernek akárcsak eszébe jusson, hogy így játszhasson.

Tovább