Szűrés

A(z) okos szemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

Beteg gyerekek szolgálatában a Google Glass

2014. április 11. -

Végre valóban hasznos dologra használják a Google okosszemüvegét. Bár a nem mindennapi fejlesztéshez csak a kiváltságosok juthatnak hozzá, és Magyarországon is mindössze két darab található belőle, most mégis beteg gyerekek viselhetik a szemüveget Houstonban.

Tovább

Új felfedezőket toboroz a Google a Glasshoz

2014. április 11. -

A Google új lépésre szánta el magát. Április 15-én szabadon jelentkezhet bárki a Google Glass Explorer programba az Egyesült Államokban: természetesen fontos a gyorsaság, és az is, hogy legyen elég pénz a nem mindennapi kütyüre.

Tovább

Google Glass és hordható okoseszközdömping az 5. Okostelefon Akadémián

2014. március 13. -

Az ötödik Telenor Okostelefon Akadémia fókuszában a hordható okoseszközök álltak. Sokan azt jósolják, hogy 2014 a hordható okoseszközök éve lesz. A rendezvényen testközelből megcsodálhattuk a legújabb csúcskészülékeket, és a Google okosszemüvegét is felpróbálhatták a szerencsések. 

Tovább

Az Epson Moverio okosszemüveg és a kiterjesztett valóság

2014. február 25. -

Az Epson Moverio okosszemüveg januári megjelenését követően az Epson a Mobile World Congress 2014 kiállításon bejelentette, hogy számos technológiai partnerével együtt mutatja be egyedülálló, binokuláris, átlátszó készülékének képességeit.

Tovább