Szűrés

A(z) gaming monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Játék bárhol és bármikor 144 Hz frissítéssel és erőteljes IPS panellel

2023. szeptember 16. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

Tovább

A hordozhatóságtól a kiemelkedő gaming képességekig

2023. július 28. -

Ahogy a diákok és tanulók felkészülnek a következő tanévre, az AOC és almárkája, a gaming fókuszú AGON by AOC izgatottan mutatja be a speciális tanulói igényeiknek megfelelően tervezett monitor felhozatalát. A funkcionalitásra, innovációra és megfizethetőségre összpontosítva az AOC számos olyan kijelzőt kínál, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak tanulmányaik során, miközben magával ragadó szórakozási élményt kapnak.

Tovább

Itt az AGON PRO sorozat legújabb, OLED paneles tagja

2023. június 21. -

Az AGON by AOC – a világ vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – büszkén mutatja be az AGON PRO sorozat legújabb tagját, az AG276QZD modellt. Ez a korszerű 26.5 hüvelykes (67,3 cm) gaming monitor OLED panellel rendelkezik, amely éles QHD felbontást (2560x1440) biztosít lenyűgöző 240 Hz-es frissítési rátával és villámgyors, 0,03 ms GtG válaszidővel. 

Tovább

A gaming új korszaka

2023. június 12. -

A Samsung bemutatja a legújabb mesterséges intelligencia alapú felskálázási technológiával érkező OLED G9 gamingmonitort. A tavalyi Odyssey OLED G8 sikerét tovább emelve az Odyssey OLED G9 monitor új korszakot nyit a Samsung OLED gaming világában.

Tovább