Szűrés

A(z) fejlesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

4G fejlesztések a vizes VB-re a Telekomtól

2017. július 17. -

A látogatók magas száma, és a növekvő hang- és adatforgalom miatt mobilhálózati oldalon külön fejlesztéseket igényelt, hogy a Telekom a megszokott beszéd-, valamint adat le- és feltöltési minőséget tudja biztosítani az ügyfelek számára a vizes VB idején is.

Tovább

Nagy előrelépés az 5G fejlesztésében

2016. július 1. -

A Samsung Electronics, a vezető mobil telekommunikációs infrastruktúra-szolgáltató bejelentette, hogy olyan, áttörést jelentő 5G-kompatibilis antenna- és erősítőtechnológiákat fejleszt, amelyek felhasználásával kisebb és energiatakarékosabb 5G berendezések és eszközök gyárthatók. A vállalat azt tervezi, hogy az új technológiákat a 28 GHz-es milliméteres hullámspektrumot (mmWave) használó 5G bázisállomásokban és végfelhasználói eszközökben egyaránt alkalmazza.

Tovább

Kiterjesztett valóság szemüvegen dolgozhat a Facebook

2016. április 13. -

Mark Zuckerberg az F8 fejlesztői konferencián beszélt arról, hogy a Facebook kiterjesztett valóság élményt kínáló okosszemüvegen dolgozik.

Tovább

„2025-re veszi fel a versenyt az önjáró villanyautó a robbanómotorossal”

2016. március 12. -

A Telenor Okostelefon Akadémiáján a téma szakértői osztották meg tudásukat, akik szerint a leggyakrabban használt okos megoldásokban, például a navigációban ma még egy olcsó okostelefon is sokkal többet segít a sofőrnek, mint az autók beépített fedélzeti rendszere.

Tovább