Szűrés

A(z) böngésző kulcsszót tartalmazó cikkek

A legjobb böngésző kiegészítők a Google Chrome-hoz

2021. április 6. -

A Google Chrome az egyik legkedveltebb böngésző a világon. Milliók használják naponta a böngészőt szerte a világban. A nagyfokú biztonság és a felkínált funkciók sokasága miatt sok felhasználónak a kedvenc böngészőjévé vált. A Google Chrome alkalmazási lehetőségei szinte határtalanok. Nemcsak az interneten böngészhet vele, hanem videókat is nézhet a YouTube-on, használhatja a közösségi médiákat vagy játszhat a Vulkan Vegas online kaszinóval. A Vulkan Vegas online kaszinó játékok sokaságát kínálja a játékosoknak többek között a legjobb online nyerőgépek széles választékát.

Tovább

Új böngészőt fejlesztett az LG és a NAVER

2019. augusztus 27. -

Az LG Electronics (LG) és Dél-Korea legnagyobb keresőmotor-szolgáltatója, a NAVER közösen hozta létre az LG dupla kijelzőjére (Dual Screen) tökéletesített, Whale elnevezésű böngészőt, amely új lehetőségeket teremt a feladatok egyidejű kezelésében.

Tovább

Megérkezett a Firefox 64 bites verziója

2015. december 17. -

A Mozilla kiadta Firefox böngészőjének legújabb, 64 bites változatát Windows operációs rendszerhez. 

Tovább

Gear VR-re optimalizált kiegészítő a Samsungtól

2015. december 3. -

A Samsung az immáron átlagfelhasználók számára is elérhető virtuális valóság kiegészítőjéhez mutatott be egy webes böngészőt. A Gear VR virtuális valóság szemüveghez fejlesztettszolgáltatás a VR tartalmakhoz alkalmazkodó webes környezetet biztosít.

Tovább