Szűrés

A(z) M2M kulcsszót tartalmazó cikkek

4G-n zajlik már a mobilnetforgalom 95 százaléka

2019. december 6. -

A mobiltelefon-, a mobilinternet- és a mobil M2M-szolgáltatások főbb mennyiségi mutatóinak alakulását bemutató új, 2019 első félévének adatait is magába foglaló mobilpiaci jelentését tette közzé ma a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A dokumentumból kitűnik, hogy a legtöbb trend folytatódott. Tovább erősödött a 4G: fél év alatt csaknem 4 százalékponttal nőtt a mobilinternetre 4G-n keresztül csatlakozott SIM-kártyák aránya és 5 százalékponttal az ilyen hálózaton bonyolított hívásforgalom. Ugyanakkor megtorpant az SMS-küldés népszerűsége.

Tovább

Közösségi nyomkövető app készül bringásoknak a Vodafone támogatásával

2014. november 6. -

A Vodafone Magyarország és partnere, a Hargamon Kft. a több millió főt számláló kerékpáros társadalomnak kínál 2015 tavaszától közösségi nyomkövető alkalmazást. A Velotrack egy M2M alapú szolgáltatás, amely nemcsak a közösen túrázó családoknak és barátoknak ad plusz információkat, de a kerékpár nyomkövetésével az esetleges lopások felderítésében is segít. 

Tovább

M2M technológia segíti a biztonságos Szigetelést

2014. augusztus 11. -

A Vodafone Magyarország, az Inepex Kft. és a Helperek Egyesület közreműködésével M2M technológia segíti a biztonságos bulizást, illetve az esetelegesen megsérültek, rászorulók minél gyorsabb ellátását a Sziget Fesztiválon.

Tovább