Szűrés

A(z) HONOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Innovációs díjat nyert a HONOR

2023. szeptember 27. -

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

Tovább

Eljött az ideje, hogy kihozd a legjobbat magadból

2023. szeptember 22. -

A HONOR bejelentette a HONOR Watch 4-et, a viselhető HONOR készülékek legújabb tagját. Stílusos formatervezés, precíz funkciók, egy nagy, akár 60Hz-es képfrissítésre is képes, 1,75-os színes AMOLED kijelző jellemzik amellett, hogy Bluetooth hívásokra is alkalmas. Mindehhez egy akár 14 napot is bíró akkumulátor társul, amivel tökéletes társ a fittség nyomon követésére bárhol, bármikor.

Kulcsszavak: HONOR, okosóra
Tovább

A HONOR hajlítható okostelefonos koncepciói és megoldásai elnyerték a nemzetközi média elismerését

2023. szeptember 6. -

A HONOR a berlini IFA 2023-on bemutatta a legkönnyebb és legvékonyabb befelé hajlítható HONOR Magic V2 készülékét, valamint a kifelé hajlítható új koncepcióját, a HONOR V Purse-t, így kínálva korlátlan lehetőséget a stílus és önkifejezés terén. Több nemzetközi vezető médium is az IFA legjobbjaként emelte ki a két hajlítható készüléket, elismerve a HONOR hajlítható portfóliójának innovatív tervezését, figitális jellegét és fenntarthatóságát. (A „figitális” – angolul phygital – a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nem csak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez.)

Kulcsszavak: HONOR, IFA 2023
Tovább

A HONOR Pad X9 a minden szituációban kiválóan teljesítő új tablet

2023. szeptember 5. -

A HONOR ma bejelentette HONOR Pad X9 tabletjét. A készülék lenyűgöző, 11,5”-os HONOR FullView kijelzővel, hat hangszóróból álló, a HONOR Histen hangtechnológiát kihasználó, térhatású hangrendszerrel és akár 128GB tárhellyel érkezik. A HONOR Pad X9 kiváló élményt kínál mind a tanuláshoz, mind a szórakozáshoz, amit tovább erősít elegáns kinézete és okos funkciói.

Kulcsszavak: HONOR, tablet
Tovább