Szűrés

A(z) Fire Phone kulcsszót tartalmazó cikkek

A fogadtatás ellenére az Amazon továbbfejleszti a Fire Phone-t

2014. november 4. -

Az Amazon mobiljának, a Fire Phone-nak a júliusi megjelenése nem aratott osztatlan sikert a felhasználók körében. Már kétszer is frissítették a szoftver, ám ez mégsem hozott átütő sikert. Ennek ellenére a vállalat tovább folytatja az okostelefon projektet.

Tovább

Európába jön az Amazon Fire Phone

2014. szeptember 9. -

Az Amazon szeptember 30-tól Németországban és az Egyesült Királyságban is elérhetővé teszi új okostelefonját, a Fire Phone-t. Az egészen futurisztikus 3D kezelőfelülettel és erős hardverrel megáldott készülék nem aratott osztatlan sikert az Egyesült Államokban, de a kereskedő reményei szerint Európában kellemesebb fogadtatásban részesül.

Tovább

iFixit: nem a javíthatóságáról lesz híres az Amazon Fire Phone

2014. július 29. -

Ahogy minden fontosabb készüléket, az Amazon telefonját is szétkapja az iFixit csapat. Mint kiderült, nem túl könnyű szerelni: a 10-ből összesen 3 pontot szerzett.

Kulcsszavak: Fire Phone, Amazon, iFixit
Tovább

Takee 1 – a világ első holografikus mobilja [Videó]

2014. július 18. -

Hamarosan piacra kerül a világ első okostelefonja, amely képes hologramok kivetítésére. A Takee 1 névre keresztelt jövevény további innovatív funkciókat is tartogat számunkra, például a kameráival beolvasott képekből 3D-s objektumokat tud varázsolni, a kivetített térhatású képekbe pedig szabadon „belenyúlhatunk”, így a levegőben tett mozdulatainkkal vezérelhetjük a készüléket.

Tovább