Szűrés

A(z) Evnia kulcsszót tartalmazó cikkek

Bővül az Evnia gaming monitor-kínálata

2023. május 11. -

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

Kulcsszavak: Philips, MMD, Evnia, monitor
Tovább

Az Evnia gaming monitorok családja még tovább bővül

2023. február 20. -

Az új Evnia gaming monitorral a valóságnak játéknak tűnik. Az innováció megérkezett a videojátékok világába, és ezzel együtt a Philips Evnia márka is, amelynek célja, hogy játékos, innovatív és barátságos környezetet teremtsen a gaming iparágban. Míg a Philips Evnia 42M2N8900 modell a megjelenésével innovatív termékekkel rázza fel a játékipart, a Philips Evnia üzenete pozitív változást is kezdeményez a gamer közösségében.

Tovább

Érkezik az Evnia monitorok következő szintje

2023. február 20. -

Az Evnia, a Philips legújabb márkája, amely jelenlétével és technikai specifikációival számos újdonságot hoz a gaming világba, bemutatja a legújabb gaming monitort, a 86,36 cm-es (34″) Philips Evnia 34M2C8600 modellt. 

Tovább

Evnia: a Philips monitorok és kiegészítők új termékcsaládja, amely átírja a játékszabályokat

2022. október 25. -

A gaming iparág hosszú utat tett meg mostanáig. Az 1970-es és 80-as években való egyszerű, kétdimenziós kezdetektől fogva a gaming ipar lépést tartott a digitális technológia gyors fejlődésével, és nem csupán szórakozási formává, hanem igazán magával ragadó, érzékekre ható élménnyé vált, egyedi vonzerővel kiegészítve. 

Kulcsszavak: MMD, Philips, Evnia, monitor
Tovább