Szűrés

A(z) DVD kulcsszót tartalmazó cikkek

Az ASUS bemutatta a világ legvékonyabb külső DVD-íróját

2013. április 2. -

Az ASUS ma bejelentette az SDRW-08U5S-U külső DVD-írót. Egy olyan remekül hordozható optikai meghajtóról van szó, amely a kategória legvékonyabb kivitelével, mindössze 13 mm-es vastagsággal dicsekedhet.

Kulcsszavak: ASUS, DVD, DVD-ROM
Tovább

Optikai meghajtó tartalommegosztásra kihegyezve - Samsung SE-208BW

2011. december 7. -

Várhatóan hazánkba is megérkezik jövő év elején a koreai gyártó SE-208BW névre keresztelt optikai meghajtója, amely az optikai meghajtók között egyedülállóan, hálózati képességekkel rendelkezik, és akár a gyenge Wi-Fi jel felerősítésére is használható. A készülék elsősorban CD- és DVD-íróként funkcionál, azonban támogatja a DLNA-szabványt is, ennek köszönhetően DLNA-kompatibilis kütyüink képernyőjére varázsolhatjuk a meghajtón tárolt tartalmainkat.

Tovább

NEC LaVie Touch tablet - Windows 7 rendszerrel és sok-sok tartozékkal

2011. szeptember 13. -

A NEC Windows 7 alapú jövevényéhez egér, billentyűzet és dokkoló is tartozik. Ez utóbbi tartalmaz egy DVD meghajtót, s ez igazi különlegességnek számít a piacon.

Tovább

Hi-tech szórakoztatóközpont - Toshiba Qosmio DX730

2011. szeptember 2. -

A Toshiba Europe az IFA 2011 nemzetközi szakkiállításon bejelentette a Qosmio DX730 modellt, a Toshiba első olyan asztali számítógépét az európai piacon, amely minden funkciót magában foglal. Vajon mit takar a "minden funkció" kifejezés?

Tovább