Szűrés

A(z) DLNA kulcsszót tartalmazó cikkek

Két exkluzív app Windows Phone alapú Samsung mobilokra

2014. január 3. -

A dél-koreai gyártó követni kezdte a Nokia példáját, s két exkluzív alkalmazást adott ki Windows Phone rendszerű okostelefonjaira. Az egyik újdonság a kényelmesebb médialejátszást és az egyszerűbb fájlmegosztást szolgálja, a másik pedig multimédiás tartalmaink gyors megosztását és felhős elérését teszi lehetővé.

Tovább

Idővel MP3 és DLNA támogatást kap a PS4

2013. november 14. -

Amikor a Sony bejelentette, hogy érkezik a PS4, sok felhasználó háborgott, mert számos formátumot nem támogatott az eszköz. A vállalat most úgy döntött, enged a felhasználói nyomásnak és orvosolja a problémákat.

Tovább

Optikai meghajtó tartalommegosztásra kihegyezve - Samsung SE-208BW

2011. december 7. -

Várhatóan hazánkba is megérkezik jövő év elején a koreai gyártó SE-208BW névre keresztelt optikai meghajtója, amely az optikai meghajtók között egyedülállóan, hálózati képességekkel rendelkezik, és akár a gyenge Wi-Fi jel felerősítésére is használható. A készülék elsősorban CD- és DVD-íróként funkcionál, azonban támogatja a DLNA-szabványt is, ennek köszönhetően DLNA-kompatibilis kütyüink képernyőjére varázsolhatjuk a meghajtón tárolt tartalmainkat.

Tovább

Ultrakompakt projektor az LG-től - LG HW300Y

2011. október 6. -

Az LG Electronics a berlini IFA kiállításon mutatta be legújabb hordozható LED-es projektorát, a WXGA-felbontású LG HW300Y-t. A készülék tiszta és kivételesen élénk képeket vetít, míg a benne működő LED-es lámpát a vásárlástól számított húsz éven belül biztosan nem kell cserélni.

Kulcsszavak: LG, projektor, LED, DLNA, DivX
Tovább