Szűrés

A(z) CES 2014 kulcsszót tartalmazó cikkek

Előrendelhető a Sony okosszemüvegének fejlesztői verziója

2015. február 17. -

A tavalyi CES-en találkozhattunk először a Sony okosszemüvegének, a SmartEyeglassnak a prototípusával. A vállalat most bejelentette, hogy az okuláré már hivatalosan is előrendelhető, ám egyelőre csak a fejlesztői változat.

Tovább

Érkeznek a nagykijelzős Samsung Galaxy Pro táblagépek

2014. február 4. -

Február 13-án, egy nappal Bálint-nap előtt mutatja be a Samsung extra nagy kijelzős Android táblagépét, a Galaxy Note Prót, márciusban pedig a Tab Pro is kapható lesz.

Tovább

Bemutatkozott a Sharp első WiSA kompatibilis univerzális lejátszója

2014. január 24. -

A Sharp múlt héten bemutatta univerzális lejátszóját és vezeték nélküli Bridge eszközét, az első WiSA (vezeték nélküli hangszóró és hang)-kompatibilis univerzális lejátszó rendszert. Az SD-WH1000U univerzális lejátszó az első, amely képes vezeték nélküli kapcsolattal tömörítetlen hangot (24 bites/96 kHz-es) és videót Full HD (1080p) felbontásban sugározni. 

Tovább

3D nyomtatás és okosautó dömping az idei rekordméretű CES-en

2014. január 20. -

Minden eddiginél grandiózusabb volt a tech szupershow, a CES. Rekordméretű, kétmillió négyzetméternyi területen 3200 kiállító mutatott be összesen 20 ezer technológiai újdonságot. A Las Vegas-i elektronikai rendezvény sztárjai idén többek között a hajlított kijelzők, az autókba szerelt okostechnológia, a viselhető okoseszközök és a 3D nyomtatók voltak.

Tovább