Szűrés

A(z) szoftver kulcsszót tartalmazó cikkek

A QNAP kiadja a NetBak PC Agentet

2024. március 3. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma hivatalosan is bemutatta a NetBak PC Agent licencmentes, teljes rendszermentési megoldást Windows-rendszerhez. A NetBak PC Agent egy olyan segédprogram, ami megköveteli a Hyper Data Protector, a végponti eszközök (beleértve a VM-eket, Windows PC-ket és szervereket) biztonsági mentését támogató NAS-alkalmazás telepítését a felhasználó NAS rendszerére.

Tovább

Felhasználóbarát tartalomkezelés

2024. január 26. -

A Samsung bemutatja az új VXT (Visual eXperience Transformation) Platformot, egy olyan felhőalapú tartalomkezelő megoldást (CMS), amely egy felületen kínál tartalom- és távoli eszközkezelési lehetőséget. A platform az egyszerű felhasználás jegyében készült, az átfogó, all-in-one megoldással a vállalkozások kényelmesen vezérelhetik – akár távolról is – digitális kijelzőiket és a rajtuk megjelenő tartalmat.

Tovább

A QNAP kiadja a Container Station 3.0-t

2023. augusztus 2. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora ma bejelentette a Container Station 3.0-t, amely megújult felhasználói felülettel érkezik, kényelmesebb és rugalmasabb konténertelepítési élményt és tárolási környezetet kínálva a fejlesztőknek.

Tovább

Minőségibb alvással a jóllét érdekében

2023. május 7. -

A Samsung bemutatta a One UI 5 Watch* szoftvert, amely továbbfejlesztett alvásfunkcióival még hatékonyabban támogatja a megfelelő alvási rutin kialakítását, és új távlatokat nyit az egészségünkre is jótékony hatással bíró éjszakai pihenés terén. A szoftver várhatóan még idén elérhető lesz a Galaxy Watch okosórákon**, hogy a korábbinál is személyre szabottabb és ösztönzőbb módon nyújtson támogatást felhasználói számára nem csak a minőségi alvást, hanem a különböző fitnesz és biztonsági funkciók alkalmazását illetően.

Kulcsszavak: szoftver, okosóra, Samsung
Tovább