Szűrés

A(z) Vodafone kulcsszót tartalmazó cikkek

Az előfizetői szokásokhoz alkalmazkodó tarifacsomagokat kínál a Vodafone

2024. április 5. -

Megújítja a mobil tarifacsomagjait a Vodafone Magyarország. A vállalat a fogyasztói igényekkel összhangban döntött a lakossági, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló tarifacsomagok megújítása mellett: az ügyfelek saját igényeik és szokásaik mentén választhatnak az elérhető árú korlátlan mobiladatot, korlátlan hívást vagy mindkét szolgáltatást kompromisszumok nélkül kínáló díjcsomagok közül. 

Tovább

Nagyobb csomagot kapnak a Vodafone új előfizetői

2024. február 19. -

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net* csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

Tovább

Újabb Vodafone felhasználók élvezhetik a gigabites internetet

2023. november 30. -

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, melynek köszönhetően november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit* sebességű vezetékes internetszolgáltatása. A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózatának 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagykapacitású, szupergyors internettel és TV élménnyel.

Tovább

Vodafone: Korlátlan beszélgetés és adatforgalom 30 napra

2023. november 8. -

Előfizetési kötelezettség nélkül, 30 napon keresztül biztosít korlátlan adatforgalmat és telefonálást a Vodafone Magyarország új, novembertől elérhető feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatása.

Tovább