Szűrés

A(z) SSD kulcsszót tartalmazó cikkek

Így védekezhetnek a kkv-k a zsarolóvírusokkal szemben

2024. február 20. -

A Statista adatai szerint a vállalkozások több mint 72 százalékát érte zsarolóvírus-támadás 2023-ban, ami messze a legmagasabb szám az elmúlt 5 évben. Azonban az Eurostat statisztikái alapján míg a hazai nagyvállalatok kiemelt figyelmet fordítanak az IT-biztonságra, addig a kkv-szektorról már nem mondható el ugyanez, mivel az erre költött összegek alapján az utolsó harmadban szerepel az európai országok rangsorában.* 

Tovább

Megérkezett a Samsung SSD 990 EVO

2024. január 25. -

A Samsung a memóriatechnológia élvonalbeli vállalataként bemutatja fogyasztói felhasználásra szánt SSD-kínálatának legújabb tagját: az SSD 990 EVO-t, amely még jobb teljesítményt nyújt, nagyobb energiahatékonyság kíséretében. A mindennapi számítógépes tevékenység, mint a gaming, a munka és a videó- vagy fényképszerkesztés élményének fokozására tervezték. Az NVMe SSD a különböző felhasználói igényekre nyújthat ideális megoldást.

Kulcsszavak: Samsung, SSD
Tovább

iPhone, játékkonzol, laptop karácsonyra? Erre figyelj, ha ezt ajándékozol!

2023. december 17. -

Az elektronikai cikkek évek óta a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok közé tartoznak, ezen belül is többek között okostelefonokra, játékkonzolokra és laptopokra költjük a legtöbbet. Akár saját magunkat, akár a párunkat vagy valamelyik családtagunkat szeretnénk megajándékozni idén egy nagy értékű technikai eszközzel, a teljesítmény maximális kihasználása és a hosszú távú használhatóság érdekében érdemes a hozzájuk passzoló hordozható adattárolót is beszerezni – akár az ünnepek előtti utolsó vásárlási hajrában.

Tovább

A Kingston adatvédelmi tanácsai

2023. november 30. -

Az okoseszközök korában a kommunikáció, a munkavégzés és a tartalomfogyasztás minden eddiginél könnyebb és hatékonyabb, ám a technológiai fejlesztések egyúttal új kockázatokkal is járnak mind a személyes, mind a vállalati adatok biztonságára nézve. Ezért mindenkinek a saját érdeke, hogy foglalkozzon az adatai védelmével. A Kingston Technology szakértői a november 30-i számítógépes biztonság napja alkalmából összegyűjtöttek öt egyszerű és praktikus tippet, amelyekkel nagyobb biztonságban tudhatjuk adatainkat.

Tovább