Szűrés

A(z) Kingston kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb taggal bővült a Canvas React memóriakártya-család

2024. február 27. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta a Canvas React Plus V60 SD-kártyát. Az új modell a felsőkategóriás UHS-II teljesítményű Canvas React memóriakártya-családot bővíti. A profi fotósok és a költségtudatos, kezdő kreatívok számára egyaránt ideális megoldást jelentő kártya akár 280 MB/s* sebességet és 1 TB** tárhelyet kínál, amellyel megváltoztatja a digitális portfóliók rögzítésének és tárolásának módját.

Tovább

2024-ben a kvantumszámítástechnika lehet az új mesterséges intelligencia

2024. január 21. -

2023 kihívásokban és innovációkban gazdag év volt, jelentős változások zajlottak a technológiai környezetben. Sokak számára a tavalyi év a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás éve volt, robbanásszerűen nőtt például a ChatGPT és a BardAI platformok népszerűsége. 

Tovább

iPhone, játékkonzol, laptop karácsonyra? Erre figyelj, ha ezt ajándékozol!

2023. december 17. -

Az elektronikai cikkek évek óta a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok közé tartoznak, ezen belül is többek között okostelefonokra, játékkonzolokra és laptopokra költjük a legtöbbet. Akár saját magunkat, akár a párunkat vagy valamelyik családtagunkat szeretnénk megajándékozni idén egy nagy értékű technikai eszközzel, a teljesítmény maximális kihasználása és a hosszú távú használhatóság érdekében érdemes a hozzájuk passzoló hordozható adattárolót is beszerezni – akár az ünnepek előtti utolsó vásárlási hajrában.

Tovább

A Kingston adatvédelmi tanácsai

2023. november 30. -

Az okoseszközök korában a kommunikáció, a munkavégzés és a tartalomfogyasztás minden eddiginél könnyebb és hatékonyabb, ám a technológiai fejlesztések egyúttal új kockázatokkal is járnak mind a személyes, mind a vállalati adatok biztonságára nézve. Ezért mindenkinek a saját érdeke, hogy foglalkozzon az adatai védelmével. A Kingston Technology szakértői a november 30-i számítógépes biztonság napja alkalmából összegyűjtöttek öt egyszerű és praktikus tippet, amelyekkel nagyobb biztonságban tudhatjuk adatainkat.

Tovább