Szűrés

A(z) 4G kulcsszót tartalmazó cikkek

Vodafone: Térerő nélkül is lehet hívást indítani és üzenetet küldeni

2023. október 5. -

A Vodafone Magyarország október 4-étől minden, iOS17-et letölteni képes Apple iPhone készülékkel rendelkező ügyfele számára elérhetővé teszi a 4G alapú VoWiFi (Voice over WiFi) szolgáltatást, amely lehetővé teszi az SMS és hanghívások WiFi hálózaton keresztüli lebonyolítását, tehát az ügyfelek olyan helyeken is kapcsolatban tudnak maradni, ahol nincs mobilhálózati lefedettség vagy ha a készülék repülőgép üzemmódban van.

Tovább

Teljesen lekapcsolta 3G mobilhálózatát a Telekom

2022. július 2. -

Lekapcsolta 3G hálózatát a Magyar Telekom, amely már sehol nem érhető el. Az ügyfelek nem maradnak szolgáltatás nélkül ezt követően sem: a közel országos lefedettségű, a korábbi technológiáknál jobb ügyfélélményt nyújtó 4G hálózat továbbra is rendelkezésre áll mind a hang-, mind az adatforgalom céljára. A legfeljebb 3G-képes készülékkel rendelkező ügyfelek hangforgalmát a meglévő 2G hálózat veszi át. 

Tovább

Fókuszban a leggyorsabban fejlődő mobiltechnológia

2021. június 1. -

A konnektivitási forradalom átalakítja majd az életünket és a vállalkozások jövőjét, és mára adottak a technológia tömeges elterjedésének feltételei. A Fidelity szakértői úgy vélik, a befektetők még nem számoltak annak a következményeivel, hogy bárkinek állandóan 200 megabit és 1 gigabit közötti adatátviteli sebesség áll majd rendelkezésére a mobiltelefonja révén. Ez a technológia hatalmas ugrás lesz a távközlés frontján, a tech-befektetők előtt álló lehetőség pedig hatalmas, mindent átható és éveken át jelen lesz.

Tovább

4G-s vagy akár 5G-s mobilt érdemes venni az idősebbek számára

2020. november 23. -

Segítségkérés, ügyintézés, kapcsolattartás: egy friss, reprezentatív kutatás szerint a koronavírusjárvány következtében a hatvan év fölöttiek körében is megnőtt az igény a telefonáláson és sms-küldésen túlmutató, adatforgalmat igénylő mobilkommunikációra. 

Tovább