Szűrés

A(z) szemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

Instaglasses: az Instagram ihlette napszemüveg

2012. június 26. -

A berlini Marcus Gerke érdekes koncepcióval állt elő: megalkotta az Instaglassest, azaz az Instagram ihlette napszemüveget. Az egyelőre csak képzeletben létező masina nem csak jól néz ki, hanem okos is.

Tovább

Szemüveg okostelefon helyett? – Google Project Glass [Videó]

2012. április 5. -

A keresőóriás egy két és fél perces videóban mutatja be a jövő szemüvegét, mely több, a mai okostelefonok által nyújtott szolgáltatást – szó szerint – elénk képes varázsolni.  A Project Glass segítségével gyerekjáték a navigáció és a tartalommegosztás, s a kommunikációban is elsőrangú pajtásunk lehet a futurisztikus eszköz.

Tovább

Epson multimédiás szemüveg: nagyképernyős 3D moziélmény

2011. november 21. -

A viselhető mobileszközök jövőbeli piacában komoly lehetőséget látva, az Epson megalkotta első generációs átlátszó multimédiás szemüvegét. A Moverio BT-100 viselői különböző multimédiás tartalmakat élvezhetnek teljes elvonultságban úgy, hogy közben a környezetük történéseit sem kell teljesen kizárniuk, az eszköz ugyanis átlátszó lencsékre épül.

Kulcsszavak: Epson, 3D, szemüveg
Tovább

Egységes Full-HD 3D szemüvegek

2011. november 21. -

A Sony, a Panasonic, a Samsung és az X6D Limited (XPAND 3D) sikeres megegyezés után novemberben elindította a „Full HD 3D Glasses Initiative” programot annak érdekében, hogy a 3D aktív záras szemüvegek egységes szabvány szerint készüljenek a teljes fogyasztói elektronikai szegmensben.

Tovább