Szűrés

A(z) startup kulcsszót tartalmazó cikkek

Hamis jegy kizárva!

2016. november 7. -

Több ezer regisztrált felhasználó, közel kétezer meghirdetett jegy – ez a mérlege az áprilisban indult startupnak, amely a feleslegessé vált jegyeknek kínál online értékesítési felületet. 

Tovább

Újabb magyar siker: washingtoni startup verseny döntőse egy hazai vállalkozás

2016. április 4. -

A régió legjobbja lett az akadálymentes navigációs alkalmazást fejlesztő Route4U. A Design Terminál mentoráltja megnyerte a Challenge Cup startup verseny regionális fordulóját. A döntőre júniusban, Washingtonban kerül sor.

Tovább

SMART 2016: nemzetközi innovációs expót rendeznek Magyarországon

2016. március 24. -

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatallal rendezik meg idén hazánk legjelentősebb mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciáját, a SMART 2016-ot május 23-án. A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Exponak, melynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre.

Tovább

Helpy: online takarítás-közvetítő lehet az új magyar siker startup

2015. szeptember 17. -

Hazánkban nemrégen indult el a kategóriában úttörő Helpy, az online takarítás-közvetítőm, mely egyelőre a budapestiek számára elérhető. A startup Magyarország mellett Kelet-Közép-Európát is meghódítaná, hiszen regionális szinten sincs még hasonló szolgáltatás a piacon.

Tovább