Szűrés

A(z) roaming kulcsszót tartalmazó cikkek

Már Horvátországban is elérhető a Vodafone 5G roaming szolgáltatása

2022. június 8. -

Tovább bővítette 5G roaming szolgáltatását a Vodafone, így már összesen 29, európai és Európán kívüli országban élvezhetik utazás közben az ügyfelek az újgenerációs mobilhálózat nyújtotta előnyöket. A Vodafone 5G roaming szolgáltatását az egyik legnépszerűbb nyári külföldi desztináción, Horvátországban is többletköltségek nélkül használhatják az ügyfelek 5G-képes készülékeikkel.

Kulcsszavak: 5G, roaming, Vodafone
Tovább

A brit szolgáltatók visszahozzák a roamingdíjakat

2021. december 27. -

Bár egyelőre még nincs extra költsége az Európai Unióból az Egyesült Királyságba, illetve az onnan indított hívásoknak, SMS-eknek, valamint a kontinensen történő mobilhasználatnak, de ez már nem sokáig lesz így. Jövőre ugyanis sorra térnek majd vissza a brit szolgáltatók a 2017-ben elhagyott roaming- és nemzetközihívás-díjakhoz. A mobilcsomagok transzparens összehasonlításával foglalkozó BillKiller szakértői szerint éppen ezért a kint élő magyaroknak és hozzátartozóiknak érdemes lesz alaposan végiggondolniuk, honnan hová indítanak hívást; a növekvő költségek várhatóan továbbra is a digitális tér felé terelik majd a mobilkommunikációt.

Tovább

Már több mint 20 országban érhető el a Vodafone 5G roaming szolgáltatása

2021. november 12. -

A Vodafone Magyarország ügyfelei immár 23 országban vehetik igénybe az 5G roaming szolgáltatást. A Vodafone számos európai ország – például Ausztria, Olaszország vagy Németország – mellett Európán kívül is lehetővé teszi az 5G roaming szolgáltatást – többek között az Egyesült Államokban, az Egyesült Arab Emírségekben vagy Thaiföldön. Az ügyfelek ezáltal a világ számos pontján élvezhetik az újgenerációs mobilinternet nyújtotta előnyöket utazás közben is. Az 5G roaming használata nem jár extra költséggel, mindössze 5G-képes készülék szükséges hozzá. 

Tovább

Változnak a roamingdíjak a brexit miatt?

2021. január 14. -

Már nem vonatkoznak a roaming és nemzetközi hívások díjának maximálására vonatkozó szabályok az Egyesült Királyságra, ami 2020. december 31-e óta nem az Európai Unió része, így harmadik országnak minősül. Ettől függetlenül a szolgáltatók dönthetnek úgy, hogy megtartják az eddigi feltételeket.

Tovább