Szűrés

A(z) octa-core kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett a Desire 820 és vele együtt debütált a Snapdragon 615 SoC

2014. szeptember 4. -

Ahogy vártuk, a HTC bemutatta új, felső-középkategóriás Desire mobilját, melyben elsőként találkozhatunk a Qualcomm 64 bites, nyolcmagos Snapdragon 615 chipsetével. A Desire 820 így igen gyors telefon lett, ráadásul nagy kijelzővel, BoomSound hangszórókkal és szuper kamerákkal is felvértezte a gyártó.

Tovább

Bivalyerős procival debütált a Meizu MX4

2014. szeptember 3. -

A Meizu bemutatta új zászlóshajóját, mely 5,36 hüvelykes, egyedi felbontású IPS kijelzővel és a MediaTek legerősebb nyolcmagos processzorával száll versenybe a vásárlók kegyiért. Az Android 4.4 alapokra épülő Flyme OS 4.0-t futtató készülék később Ubuntu Touch rendszerrel is elérhető lehet.

Tovább

Szeptember 4-én debütál a nyolcmagos procival hajtott HTC Desire

2014. augusztus 21. -

A HTC nemrég kiküldött meghívójában egy szeptember 4-én, Berlinben megrendezésre kerülő eseményre invitálja a sajtó képviselőit. A rendezvényen a gyártó első nyolcmagos, 64 bites processzorral felvértezett készülékéről hullhat le a lepel, melyet a Desire sorozat színeiben üdvözölhetünk.

Tovább

Philips I908 – a karcsúság új bajnoka

2014. július 11. -

Hamarosan bemutatkozik a Philips új, Full HD kijelzővel, nyolcmagos processzorral és 13 megapixeles kamerával felvértezett okostelefonja, ami nem csak tudásával, hanem elképesztő karcsúságával is magához vonzhatja a felhasználókat.

Tovább