Szűrés

A(z) multimédia kulcsszót tartalmazó cikkek

Az idei CES-en a feltekerhető SIGNATURE OLED TV R nyerte el a legjobb televíziónak járó elismerést

2019. január 21. -

Az LG Electronics (LG) több mint 140 díjat és elismerést érdemelt ki a 2019-es CES-en, számos termékkategóriában. A világ első feltekerhető OLED tévéje, a 65 hüvelykes LG SIGNATURE OLED TV R a televíziók között lett a legjobb, amivel az LG immár az ötödik egymást követő évben nyerte el az Engadget Best of CES díját. Az amerikai szórakoztató elektronikai szövetség (Consumer Technology Association, CTA) a legjobb innovációknak járó díjat az LG termékei közül a V40 ThinQ csúcskategóriás okostelefonnak és az SL9YG hangprojektornak ítélte oda, így mindkét készülék kategóriája győztese lett.

Tovább

Igazi moziélmény a nappaliban

2018. október 18. -

Magyarországon is bemutatta legújabb CineBeam lézerprojektorát az LG Electronics (LG). A HU80KSW típusjelzésű készülék a vállalat első 4K UHD projektora, amely 2500 lumenes fényerejével és akár 150 colos vetített képátmérőjével, továbbá díjnyertes formatervezésével kínál egyedülálló megoldást az otthoni mozizásra.

Tovább

Hordozható lézerprojektor hihetetlen fényerővel

2016. december 22. -

Az LG Electronics (LG) a 2017-es CES-en, Las Vegasban mutatja be új lézerprojektorát, melyet azért fejlesztettek, hogy a mozi élményét hozza el az otthonokba. 

Tovább

Moziélmény az irodában: Epson EB-U04 projektor teszt

2016. október 17. -

A sok okostelefon után végre egy másfajta jószágot is kezünkbe vehettünk. Az Epson egyik legújabb projektorát, az EB-U04-es modellt vettük közelebbről is szemügyre.

Tovább