Szűrés

A(z) környezetvédelem kulcsszót tartalmazó cikkek

A Huawei fülhallgatóját Zöld Éremmel díjazták

2021. április 24. -

Rangos környezetvédelmi elismerést kapott a Huawei FreeBuds 4i. A vállalat legújabb, vezeték nélküli (TWS) fülhallgatóját Intelligens Zöld Éremmel díjazta az SGS. A nemzetközileg elismert szervezet szerint a FreeBuds 4i elérte az iparág vezető környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági színvonalát. Nem ez az első alkalom, hogy az SGS kitüntette a vállalat termékeit: még 2020-ban a FreeBuds Pro kapott a világon elsőként hasonló elismerést.

Tovább

Ingyenes letölthető a HOLNAPP mobilalkalmazás

2020. december 5. -

Közösségi tartalommegosztó és szemléletfejlesztő médiaplatformként definiálja magát egy új magyar alkalmazás, amely saját fejlesztésű algoritmus alapján, mérőszámokkal ad visszajelzést arra vonatkozóan, mennyire vagyunk környezettudatosak, és milyen fejlődést mutatunk ezen a területen. A térítésmentesen letölthető HOLNAPP mobiltelefonos alkalmazás fejlesztőcsapata arról beszélt, hogy szeretnék menővé tenni a fiatalok körében a környezetvédelem témakörét, amiben nagy szerepet játszhat majd a lendületes, dinamikus felhasználói felület.

Tovább

Környezetbarát csomagolást kap a Samsung Lifestyle televízió sorozata

2020. április 14. -

A Samsung ökológiai lábnyomának további csökkentése érdekében mostantól Lifestyle TV sorozatának minden tagját újrahasznosítható kartonból készült csomagolással látja el.

Tovább

Nagyobb termelékenység kisebb ökológiai lábnyommal

2018. március 26. -

A mai fogyasztók minden korábbinál környezettudatosabbak. A termelékenység növelésére törekszünk, de nem a bolygó kárára. Az MMD elmagyarázza, hogy a Philips képernyők hogyan teszik lehetővé a környezet védelmével párhuzamosan a teljesítmény növelését.

Tovább