Szűrés

A(z) játék kulcsszót tartalmazó cikkek

Jó ügyért játszhatnak a gamerek az LG segítségével

2021. szeptember 27. -

2021-es, Egészséges otthoni megoldások (Healthy Home Solutions) elnevezésű kampányának részeként az LG Electronics (LG) arra buzdítja az Animal Crossing the Horizon és a Fortnite játékok rajongóit, hogy virtuálisan próbálják ki legújabb, az egészséget szolgáló elektronikai megoldásaikat, ezzel párhuzamosan pedig vigyenek pozitív változást embertársaik életébe. Azzal, hogy a játékmenetről készült képernyőképeket a játékosok feltöltik közösségimédia-felületeikre, az LG jóvoltából adományozhatnak a rászoruló közösségeket segítő, dél-koreai Habitat for Humanity számára.

Tovább

Az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető az AppGallery kínálatában

2021. július 6. -

Két, világszerte népszerű játékkal bővítette kínálatát a Huawei alkalmazás áruháza. Az AppGalleryben immár az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető. 

Tovább

Megjelent az első koronavírus-témájú magyar játék

2021. április 21. -

A héten megjelent az első magyar fejlesztésű alkalmazás, melyben vakcinákat gyűjthetünk, miközben ki kell térnünk a koronavírus molekulák elől. Aki az adott hónapban a legtöbb vakcinát összegyűjti, 100 ezer forinttal segíti az egészségügyi dolgozókat.

Tovább

A LEGO Csoport és a Universal Music Group bemutatja: LEGO VIDIYO

2021. január 27. -

A gyerekek most szabadjára engedhetik kreativitásukat! A LEGO VIDIYO segítségével rendezhetnek, alkothatnak, szerepelhetnek, sőt meg is oszthatják egyedi zenés videójukat egy biztonságos közösségi környezetben.

Tovább