Szűrés

A(z) hardver kulcsszót tartalmazó cikkek

Sebesség, élesség és stílus

2016. december 12. -

A karácsony már az ajtóban toporog, de sokan talán még nem találták meg a megfelelő ajándékot. Az AOC 4 monitorjával olyan ajándékötleteket ajánl a karácsonyfa alá, amelyek otthoni vagy irodai felhasználóknak és megszállott számítógép játékosoknak egyaránt nagy örömet okozhat. 

Kulcsszavak: hardver, monitor, AOC
Tovább

Nagy teljesítményű, négymagos Wyse 5060 vékony kliens a nagyobb igényű felhasználóknak

2016. december 1. -

A Dell bejelentette új, nagy teljesítményű, rendkívül hatékony Wyse 5060 vékony kliensét, amely könnyedén telepíthető és felügyelhető, hatékonyabb biztonsági megoldásokat nyújt, valamint a Citrix, Microsoft és VMware rendszerekkel teljesen kompatibilis virtuális munkakörnyezetet biztosít. 

Tovább

Bemutatkozik az Ultimaker 3: Az Ultimaker legújabb, professzionális 3D nyomtatója

2016. október 19. -

Az Ultimaker, a világvezető open-source 3D nyomtató gyártó, a mai napon bejelentette legújabb generációs termékét, az Ultimaker 3-at. Az Ultimaker 3 fejlesztései olyan tervezői szabadságot, precizitást és ismételhetőséget ígérnek, amelyet nem látott ezelőtt a professzionális asztali 3D nyomtatás. 

Tovább

Szegély nélküli fotónyomtatást és nagyobb sebességet kínálnak az Epson új külső tintatartályos nyomtatói

2016. október 7. -

Az Epson bejelentette a külső tintatartályos nyomtatócsaládjának legfrissebb tagjait, az L382, L386 és L486 készülékeket, amelyek gyorsabb nyomtatási sebességet és szegély nélküli fotónyomtatást biztosítanak. Az új tulajdonságokkal rendelkező, kedvező árú eszközök megoldást kínálnak a felhasználók számára nagy mennyiségű nyomtatatás esetén is.

Tovább