Szűrés

A(z) gamer kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiderült, mennyit játszanak a magyar gamerek

2019. június 26. -

Az átlagos internetezők másfél, a core gamerek alkalmanként közel két és fél órát töltenek játékkal − ez utóbbi épp fele annak az időnek, amit egy átlagos magyar egy átlagos napon tévénézésre szán. Egy friss, reprezentatív hazai kutatásból az is kiderül, milyen eszközön, milyen típusú játékkal játszunk a legszívesebben.

Tovább

Szintet lépett a gaming Magyarországon!

2019. április 24. -

A számítógépes játékok pár évtizeddel ezelőtt még alacsony költségvetéssel, szűk rajongói körnek készültek; mára azonban egy teljes iparág nőtt ki belőlük: mind a mögöttük álló tőke, mind pedig a célcsoport sokszorosára nőtt. Az IKO Digital új márkája, a MetaBro ennek a hatalmas közönségnek szeretne olyat nyújtani, amire eddig még nem volt példa Magyarországon; egy márkát, ami nemcsak egyesíti a gamereket, de a legfrissebb hírek és érdekességek mellett streameket, rendezvényeket, segítséget és közösséget is kínál nekik.

Tovább

Alakítsd át játékarénádat a Razer legújabb, izgalmas, rózsaszín termékeivel

2019. január 30. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bemutatta legújabb, nagy teljesítményű gamer eszközeit és kiegészítőit, amelyek megkapták a népszerű Quartz Pink „kezelést”.

Tovább

Jobban jutalmaz a Razer Gold és Razer Silver

2018. december 14. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája egy sor szoftver- és szolgáltatás-frissítést jelentett be, amelyek célja, hogy meggyorsítsák és megnöveljék a gamerek által - kedvenc foglalatosságuk, a játékok játszása révén - megszerezhető jutalmakat. 

Kulcsszavak: gamer, játék, Razer
Tovább