Szűrés

A(z) fotónyomtató kulcsszót tartalmazó cikkek

Új nagyformátumú ötszínes imagePROGRAF nyomtatókkal jelentkezik a Canon

2015. január 26. -

A Canon két új imagePROGRAF nyomtatót mutatott be, amelyek a hatékony, könnyen használható CAD- és reklámgrafikai megoldásokat igénylő nyomdaipari vállalatok és házinyomdák számára készültek.

Tovább

Költséghatékony A/4-es fotónyomtatókat mutatott be az Epson

2015. január 15. -

Az Epson bemutatta első, LCD kijelzővel rendelkező, A/4-es, hatszínű, külső tintatartályos készülékeit, az L850 multifunkciós és az L810 fotónyomtatót. A készülékek mindössze 12 perc alatt képesek 10x15 cm méretű színes fotók nyomtatására. 

Tovább

Előrendelhető az Instagram logó ihlette Polaroid Socialmatic kamera

2014. december 4. -

Nemsokára elérhető lesz az üzletek polcain, de máris előrendelhető a Polaroid fotómegosztásra kihegyezett kamerája, ami külsejét tekintve az Instagram logóját eleveníti meg. A türelmetlen vásárlók az Amazonnál adhatják le foglalásaikat a 300 dollárt kóstáló újdonságra.

Tovább

Próbáld ki az Epson ultranagy kapacitású fotónyomtatóit a PHOTOEXPO kiállításon!

2014. október 10. -

Harmadik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb fotós kiállítását, a PHOTOEXPO-t a Lurdy Ház I. emeletén. Az érdeklődők az Epson standjánál kipróbálhatják illetve idén először a Tripont Foto Video Kft. és az Artwork Photo Kft. standjánál egyedülálló kedvezménnyel meg is vásárolhatják az L800 fotónyomtatót, valamint a nyáron bemutatott L1800 A3+ készüléket is.

Tovább