Szűrés

A(z) felhőtechnológia kulcsszót tartalmazó cikkek

Felhőből csak a legjobbat – már a kisvállalkozásoknak is

2019. augusztus 2. -

A Zyxel bejelentette, hogy a ZyWALL biztonsági tűzfala megkapta a népszerű felhő szolgáltató, a Microsoft Azure hitelesítését. A kiemelt felhő platform szolgáltató által hitelesített hálózati biztonsági eszközök segítségével a KKV-k tovább javíthatják és bővíthetik hibrid felhő infrastruktúrájukat.

Tovább

Ingyenes licensz a felhőbiztonságért

2018. október 1. -

A tajvani Zyxel bemutatta továbbfejlesztett hálózati menedzsment platformját. Az új biztonsági csomaggal a kkv-k a Nebula felhőalapú hálózatán is biztonságosan és kényelmesen szervezhetik üzletmenetüket, védve a lehetséges kibertámadásoktól és a zsarolóvírusoktól.

Tovább

Végre megérkezett: felhőalapú hálózatirányítás ingyen

2018. augusztus 2. -

A Zyxel bejelentette a licenszdíj fizetése nélkül is elérhető Nebula platformját, amivel gyorsan, biztonságosan és hatékonyan kezelhető a kis- és középvállalkozások hálózati menedzsmentje.

Tovább

A megbeszélések és a csoportmunka új generációja: megjelent az új Cisco Spark

2017. január 25. -

A Cisco bejelentette a Cisco Spark új verzióját. A felhő alapú hang- és videohívást, illetve üzleti üzenetküldési funkciót nyújtó Cisco Spark megújítása mellett, a Cisco bemutatta Cisco Spark Meetings, illetve Cisco Spark Board elnevezésű együttműködési megoldásait is.

Tovább